EXPO REAL: mostantól lehet jelentkezni kiállítóként!

2014. október 6-8-án kerül megrendezésre Münchenben a 17. EXPO REAL, az Ingatlanok és Beruházások Nemzetközi Szakvására, amely a globális ingatlan- és befektetői piac nélkülözhetetlen találkozóhelye. Az ingatlanipar teljes értékesítési folyamata megjelenik a rendezvénysorozaton a fejlesztéstől, a finanszírozáson, a megvalósításon át a marketingeszközök bemutatásáig. A szakvásáron már hagyományosan megrendezésre kerülő konferenciaprogram idén az ingatlanberuházások új trendjeire, […]

2014. október 6-8-án kerül megrendezésre Münchenben a 17. EXPO REAL, az Ingatlanok és Beruházások Nemzetközi Szakvására, amely a globális ingatlan- és befektetői piac nélkülözhetetlen találkozóhelye. Az ingatlanipar teljes értékesítési folyamata megjelenik a rendezvénysorozaton a fejlesztéstől, a finanszírozáson, a megvalósításon át a marketingeszközök bemutatásáig. A szakvásáron már hagyományosan megrendezésre kerülő konferenciaprogram idén az ingatlanberuházások új trendjeire, innovatív megoldásaira fókuszál. A rendezvényen egyrészt a világ valamennyi tájáról érkező szakemberekkel – döntéshozókkal, cégvezetőkkel, leendő partnerekkel – találkozhatunk, másrészt a konferenciákon újabb ismeretekre, információkra tehetünk szert, harmadrészt pedig a szervezők professzionális adatbázist állítanak össze, így a kiállítók egy reprezentatív listába is bekerülnek.

A szakvásár jelentőségét és volumenét jelzi, hogy 2013-ban az EXPO REAL-on 64.000 négyzetméteren, 6 csarnokban 1663 cég állított ki, a résztvevők száma 36 ezer volt 68 országból, a konferenciaprogramokon mintegy 400 szakértő tartott előadást. A szervezők idén is közel 36 ezer ingatlanpiaci szakértőt várnak az eseményre, köztük a globális ingatlanpiac legnagyobb fejlesztőit, prominens szakértőit, hogy a szakmai programokon megvitassák az ingatlanpiac nemzetközi helyzetét, irányvonalait; valamint hogy bemutassák a legújabb projekteket, fejlesztéseket, innovatív módszereket, trendeket.

Az idei rendezvénysorozaton való kiállításra március 28-áig a vásár weboldalán lehet jelentkezni: www.exporeal.net. A helykiosztásra pedig 2014 májusában kerül sor, de ezt követően is van még lehetőség a vásáron való részvételre kiállítóként. A Messe München International a világ egyik vezető vásártársasága, az EXPO REAL mellett évente mintegy 40 szakvásárt szervez szerte a világban. A vásárprogramokról és a szolgáltatásokról a www.munchenivasar.hu, illetve a www.messe-muenchen.de oldalon kaphatunk részletes információkat.

A Promo Kft. – amely 1994 óta a Messe München International  Hivatalos Magyarországi Képviselete – az alábbi szolgáltatásokat kínálja a hazai kiállítóknak:
• a vásári megjelenéshez kapcsolódó egyéni tanácsadás,
• kiállítási terület közvetítése,
• alapkivitelű és egyedi standok építésének közvetítése,
• felvilágosítás támogatási programokról, a szakmai szövetségeknél elérhető lehetőségekről,
• tájékoztatás az utaztatási kínálatról, szálláshelyekről és a müncheni kulturális programokról,
• utazási partnerirodájuk, az Universal Travel Kft. 5-7% kedvezményt nyújt a szállásdíjakból a kiállítóknak.

További információ: Promo Kft. Müncheni Vásárképviselet, Horváth Nóra
telefon: 1/224-7762, e-mail: messemunchen@promo.hu
www.munchenivasar.hu
www.exporeal.net

SOCIAL BOX