Ablakon Bedobott Pénz Program 2014

A KÖVET Egyesület 2014-ben is tervezi a gazdasági előnnyel is járó környezetvédelmi fejlesztéseket bemutató Ablakon Bedobott Pénz Program lebonyolítását, ezért előzetes felmérést végez. Megfelelő számú jelentkező esetén a KÖVET Egyesület 11. alkalommal is megszervezi a programot. Meddig kell jelezni a részvételi szándékot? 2014. február 28-ig e-mailben kell jelezni részvételi szándékukat a farkasrobert[kukac]kovet.hu címen. A program […]

A KÖVET Egyesület 2014-ben is tervezi a gazdasági előnnyel is járó környezetvédelmi fejlesztéseket bemutató Ablakon Bedobott Pénz Program lebonyolítását, ezért előzetes felmérést végez. Megfelelő számú jelentkező esetén a KÖVET Egyesület 11. alkalommal is megszervezi a programot.

Meddig kell jelezni a részvételi szándékot?

2014. február 28-ig e-mailben kell jelezni részvételi szándékukat a farkasrobert[kukac]kovet.hu címen. A program indulásáról a KÖVET március elején értesíti az érdeklődőket.

Kik vehetnek rész?

Akik az elmúlt 5 évben olyan környezetvédelmi fejlesztéseket valósítottak meg, amelyek egyben gazdasági hasznot is hoztak.

Miért érdemes csatlakozni?

Továbbjutási lehetőség az Európai Üzleti Díj a Környezetért nemzetközi versenyre.

Ingyen részvételi lehetőség egy KÖVET rendezvényen 2014-ben.

Folyamatos kapcsolattartás a KÖVET szakértőivel.

Ingyenes részvételi lehetőség a műhelymunkán

Helyszíni audit, írásos visszajelzéssel

Online és kiadványban publikált esettanulmányok

Sajtónyilvánosság

További információ:

Amennyiben további információra van szüksége, látogassa meg a www.ablakonbedobottpenz.hu honlapot! Keresse bizalommal a KÖVET munkatársait!

SOCIAL BOX