Pályázati felhívás az év legrangosabb CSR eseményére!

A ’Legkiválóbb CSR Megoldás’ és a ’Valóban Felelős Vállalat’ kategóriák mellett a ’Legkiválóbb Felelős Foglalkozatási Megoldás’ kategóriában is lehet pályázni. A pályázaton bármely hazai vállalat vagy szervezet részt vehet. A szakmai zsűri által sikeresnek ítélt pályázatok bemutatkozási lehetőséget kapnak a 2015-ben immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő CSR Piac kiállításon. A legrangosabb hazai CSR esemény vonzereje […]

A ’Legkiválóbb CSR Megoldás’ és a ’Valóban Felelős Vállalat’ kategóriák mellett a ’Legkiválóbb Felelős Foglalkozatási Megoldás’ kategóriában is lehet pályázni. A pályázaton bármely hazai vállalat vagy szervezet részt vehet. A szakmai zsűri által sikeresnek ítélt pályázatok bemutatkozási lehetőséget kapnak a 2015-ben immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő CSR Piac kiállításon.

A legrangosabb hazai CSR esemény vonzereje a személyes tapasztalatcsere lehetőségében rejlik. A CSR Piac kiállítótere standokból épül fel, ahol a kiállító vállalatok és szervezetek bemutatják a CSR területén bevezetett innovatív és példaértékű megoldásaikat, megosztják tapasztalataikat az érdeklődőkkel. Az egész napos kiállítást neves szakemberek előadásai, szakmai workshop és kerekasztal-beszélgetés is színesíti.

Magyarország kormánya a készülő Nemzeti CSR Cselekvési Tervben nagy hangsúlyt fektet a felelős foglalkoztatásra, valamint a kis- és középvállalkozások szerepére. Ezzel összhangban a CSR Piac eddig megszokott kategóriái mellett 2015-ben kiemelten kezeljük a munkavállalókra vonatkozó felelős programokat, valamint a kis- és középvállalkozásokat.

A pályázat benyújtásával a pályázók vállalják, hogy amennyiben a szakmai zsűri a megoldásukat a 2015. június 4-i kiállításon bemutatandók közé választja, kiállítóként részt vesznek a rendezvényen, és kiállítási díjat fizetnek.

A pályázat menete:
A szándéknyilatkozat beküldésének határideje: 2015. január 21.
A pályázat beküldésének határideje: 2015. március 18.
A CSR Piac 2015 kiállítás időpontja: 2015. június 4.
 
További információ
A pályázatra való jelentkezéshez szükséges dokumentációt, valamint a részletes pályázati felhívást a KÖVET Egyesület weboldalán találja.

SOCIAL BOX