Fejlődik a Youtube

Míg a Microsoftnál az átnevezések hete van, a Google-nél a megújításoké. A Térképekre vonatkozó bejelentés után a cég a YouTube újraszabását is nyilvánosságra hozta. Az új felület a jelenleginél valamivel letisztultabb lesz, illetve reszponzív, azaz automatikusan illeszkedik a képernyő méretéhez. Az új, kártyastílusú webes megjelenést a videomegosztó mobilos alkalmazásaiban már bevezetett felület ihlette. A másik […]

Míg a Microsoftnál az átnevezések hete van, a Google-nél a megújításoké. A Térképekre vonatkozó bejelentés után a cég a YouTube újraszabását is nyilvánosságra hozta. Az új felület a jelenleginél valamivel letisztultabb lesz, illetve reszponzív, azaz automatikusan illeszkedik a képernyő méretéhez. Az új, kártyastílusú webes megjelenést a videomegosztó mobilos alkalmazásaiban már bevezetett felület ihlette.

A másik újítás a lejátszási listák hangsúlyosabbá tétele lesz, a hasonló című menüpont megjelenése után a felhasználók külön oldalon kezelhetik és szerkeszthetik majd saját listáikat, illetve mások listáit, amelyeket felvesznek a kedvencek közé.

Az új felületet a következő néhány hétben, fokozatosan kapcsolja be mindenkinél a Google.

SOCIAL BOX