Dealogic Hongkong

A 640 négyzetméter alapterületű iroda koncepciójának középpontjában egy fiatal, energikus, mégis értékorientált dinamika áll – merész színekkel és vállalati értékeket felvonultató alapmotívumokkal erősítették a vállalati filozófiát. A Dealogic szívesen töltötte meg a helyet a hongkongi kultúra elemeivel, hogy kiemelje környék látnivalóit, a város történelmi elemeit. Az iroda az employer branding egyik elsődleges eszközét jelenti a […]

A 640 négyzetméter alapterületű iroda koncepciójának középpontjában egy fiatal, energikus, mégis értékorientált dinamika áll – merész színekkel és vállalati értékeket felvonultató alapmotívumokkal erősítették a vállalati filozófiát. A Dealogic szívesen töltötte meg a helyet a hongkongi kultúra elemeivel, hogy kiemelje környék látnivalóit, a város történelmi elemeit. Az iroda az employer branding egyik elsődleges eszközét jelenti a cég számára, szerették volna a dizájnnal az új tehetségek bevonzása mellett a már meglévő munkatársak igényeit is kiszolgálni. Az elkötelezettség a projekt kulcsfontosságú része volt, ahol a Dealogic skreatív munkatársai részt vettek a tervezők munkaértekezletein, hogy segítsenek az új munkaterület követelményeinek és funkcionalitásának megálmodásában. Továbbá felismerték, hogy a megfelelő irodai környezettel javítható az üzleti teljesítmény azáltal, hogy inspirálja a munkavállalókat az innováció és az együttműködés terén.

A kényelem és a rugalmasság közötti egyensúly megteremtése kulcsfontosságú volt, szerették volna, ha a terek tudnának alkalmazkodni a munkatársakhoz és nem fordítva. A kötetlen munkavégzés érdekében szinte minden vezeték nélküli vagy beépített, ez a fejlett integráció lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy bármely kiválasztott területről dolgozhassanak. A társalgó nagyon különleges, ugyanis a könyvespolc forgatásával egy nagyobb terület hozható létre, ami ezáltal több lehetőséget biztosít, mint egy egyszerű ügyféltér: a többfunkciós terület összehozza az embereket, legyen szó munkáról vagy pihenésről, jógaóráról vagy workshopokról – a vállalati bulikról nem is beszélve.

A fenntarthatóság és a munkatársak egészsége szintén a tervezés középpontjában állt. Az irodában maximálisan kihasználják a természetes fény nyújtotta lehetőségeket, így kerültek a munkaállomások az ablakok mellé. Állítható magasságú asztalokat és ergonomikus székeket is kaptak a munkatársak, ezen kívül, ha villanyt kell kapcsolni, energiatakarékos világítás gondoskodik a megfelelő fényről, a dolgozók egészséges ételeket fogyaszthatnak, továbbá az iroda szigorú levegőminőség-felügyelet alatt áll.

 

SOCIAL BOX