Interdean, a költöztető: arccal az irodapiac felé

A hazai irodapiacon 2013 óta pozitív elmozdulást érzékelhettek a szakértők, hiszen míg a korábbi években a tranzakciók jelentős hányada szerződéshosszabbítás volt, most már egyre több a nettó bérbeadás, vagyis egyre több cég választ magának új munkahelyet magas színvonalú irodaházakban. Az Interdean Relocation Services e pozitív tendenciáknak köszönhetően az elmúlt években egyre komolyabb tapasztalatot szerzett a […]

A hazai irodapiacon 2013 óta pozitív elmozdulást érzékelhettek a szakértők, hiszen míg a korábbi években a tranzakciók jelentős hányada szerződéshosszabbítás volt, most már egyre több a nettó bérbeadás, vagyis egyre több cég választ magának új munkahelyet magas színvonalú irodaházakban. Az Interdean Relocation Services e pozitív tendenciáknak köszönhetően az elmúlt években egyre komolyabb tapasztalatot szerzett a hazai irodaköltöztetések területén is, partnereik között egyre több multinacionális vállalat szerepel. Az Interdean a legjobb szolgáltatásokat képes nyújtani a legigényesebb partnerei részére is, amit referenciák egész sora bizonyít. Így az elmúlt időszakban többek között a Ustreamet költöztették a Párisi Nagyáruházba, a Salans ügyvédi irodát az Eiffel Palace-ba, a GE-t a Váci Greens-be, az S&T Consultingot a Terraparkba, vagy éppen a Bisnode-ot a Riverpark Irodaházba. Mindemellett bankok is igénybe veszik az Interdean szolgáltatásait, így a Volksbank és a Keller Zrt. is segítségükkel bonyolította le a költözést.

Az 1959-ben alapított Interdean mint a világ egyik legnagyobb költöztető vállalata, 2013-ban csaknem 110 ezer céges és családos költöztetést bonyolított le világszerte. A cégcsoport nagyságrendjét lenyűgöző számok igazolják: 56 országban működtetnek irodát, ahol több mint 3100 alkalmazottal dolgoznak együtt. Az Interdean Relocation Services Magyarországon a rendszerváltás óta jelen van, vagyis közel 25 éve aktív és meghatározó szerepet játszik a hazai piacon. A méretből és a professzionalizmusból adódóan a legkülönbözőbb és a legnehezebb feladatokat is tökéletesen megoldják, legyen az akár egy vállalkozás költöztetése, vagy akár egy komplex gyár áthelyezése új lokációba.

Az Interdean komplex tevékenységi körébe tartozik az irodaköltöztetés során a dokumentum- és irattárolás, a rendszerezés, a dobozolás, a raktározás és a költöztetés operatív lebonyolítása. Bármilyen komplex vagy bonyolult feladatot meg tudnak oldani, hiszen, ha szükséges, a szokásos eszközök (tehergépkocsik, autók) mellett akár külső liftet és targoncát is igénybe vesznek. Biztonságos, zárható műanyag ládákat, illetve kartondobozokat használnak a költözés során, sőt, ha az adott cég az új irodában nem tudja a meglévő bútorait elhelyezni, azokat az Interdean rövid vagy akár hosszú távon is tudja raktározni.

Az irodaköltöztetési folyamat professzionális és részletekig menően kidolgozott keretek között zajlik, az ügyfél meghatározza az igényeit, és nyugodtan hátra dőlhet a székében. A relokációban résztvevők tökéletesen együttműködő csapatot alkotnak, így a projektmenedzser, az irodaköltöztetési koordinátor, a csapatvezető, a költöztetők és a szükséges specialisták jelenléte is garancia a kifogástalan végrehajtásra. Az Interdean munkatársai a költöztetést megelőzően felmérik az új irodát, összegyűjtik a speciális elvárásokat, ezt követően pedig megtervezik a munkafolyamatokat a megrendelő cég elvárásai alapján, majd lebonyolítják a költöztetést.

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek: igény szerint 50 munkatársat is mozgósítani tudnak egyszerre, akik 24 órában képesek 2 műszakban végrehajtani a feladatot. Ha szükséges, a körülményektől és lehetőségektől függően akár egy nap alatt is vállalják a költözést, miközben éjszaka vagy hétvégén is dolgoznak. Az extra igényeknek megfelelően többek között kábelezéssel és szerverszállítással is foglalkoznak professzionális alvállalkozók bevonásával, emellett a költözés után tisztasági festést is vállalnak. A titkos iratok szállítására zárható dobozokat alkalmaznak, amelyeket – igény szerint – külön autóval személyi kísérettel szállítanak az új célállomásra. A biztosítás szintén a magas színvonalú szolgáltatások részeként egyedi módon kerül meghatározása a munkafolyamatok elindítása előtt. Nincs olyan feladat, amivel az Interdean Relocation Services ne lenne képes megbirkózni, hiszen éppen ezért a világ egyik piacvezető vállalata.

+++

Elérhetőségek: Vasas László, Interdean, értékesítési vezető
mobil: +36-70-336-3636
e-mail: laszlo.vasas@interdean.com

SOCIAL BOX