A LogMeIn csodás irodája. Budapest után Bostonban sem adták alább

A LogMeIn technológiája még kezdő startup korában magyar szakemberek agyából pattant ki, majd egy amerikai kockázati tőke társaság nyúlt a hónuk alá, és ma már világszerte ismert IT-vállalkozásról van szó. A mesébe illő történet szerint Anka Márton egy Margit körúti lakásban kezdett el dolgozni, majd 2003-ban Michael Simon kockázati tőkével támogatta az ötletet, 2005-ben pedig […]

A LogMeIn technológiája még kezdő startup korában magyar szakemberek agyából pattant ki, majd egy amerikai kockázati tőke társaság nyúlt a hónuk alá, és ma már világszerte ismert IT-vállalkozásról van szó. A mesébe illő történet szerint Anka Márton egy Margit körúti lakásban kezdett el dolgozni, majd 2003-ban Michael Simon kockázati tőkével támogatta az ötletet, 2005-ben pedig Bostonban kialakították a székhelyet is. A fejlesztőközpont Budapesten található az Andrássy Palace-ben, amit az irodablog.hu korábban részletesen bemutatott gazdag képillusztrációval együtt.

Bostonban a cég a közel 250 alkalmazott igényeinek és a további potenciális fejlődési lehetőségnek megfelelően új munkahelyet választott magának, amely az együttműködő nagyteres irodatípus megtestesítője. A hatalmas téglaraktár újjávarázsolva több millió dolláros költséggel járt, de manapság egy globális technológiai „tényezőnek” ez már nem lehet akadály. Az 1904-ben épült ipari épület feltúrbózása a T3 Advisors munkáját dicséri, és kicsit úgy tűnik, mintha a fagerendák és acéloszlopok alkotta szerkezetből megalkották volna a 21. század lofttemplomát. Érzékeny és egyszerre trendi belsőépítészeti megoldások jellemzik, ahol akár a tengerparton is süttethetjük a hasunkat a ragyogó napsütésben.

 

 

 

 

 

 

SOCIAL BOX