Filmben a grafika címmel megnyílt kiállítás a DBH Irodagalériában

A DBH Irodagaléria a DBH-csoport által a fiatal, feltörekvő alkotóknak szánt művészetpártoló kezdeményezés. A kiállítások megszervezésével, a DBH Group budapesti irodájában folyamatos bemutatkozási lehetőséget nyújt a kortárs, hazai művészeknek. A vállalat rugalmas feltételekkel bérelhető irodáiban, az ügyfelek számára lehetőség nyílik a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására illetve meghatározott időszakra szóló bérlésére is.  Az esemény […]

A DBH Irodagaléria a DBH-csoport által a fiatal, feltörekvő alkotóknak szánt művészetpártoló kezdeményezés. A kiállítások megszervezésével, a DBH Group budapesti irodájában folyamatos bemutatkozási lehetőséget nyújt a kortárs, hazai művészeknek. A vállalat rugalmas feltételekkel bérelhető irodáiban, az ügyfelek számára lehetőség nyílik a DBH Irodagaléria kiállítás-sorozatban bemutatott képek megvásárlására illetve meghatározott időszakra szóló bérlésére is.  Az esemény megnyitóján Molnár István András, a DBH Group Üzleti Szolgáltatások Igazgatóságának ügyvezető igazgatója köszöntő beszédében a vállalat művészetpártoló kezdeményezését ajánlotta a megjelent közönség figyelmébe. “A DBH Irodagaléria megszervezésével hagyományt teremtettünk az elmúlt öt évben. Fontosnak tartjuk, hogy irodaházunkban fiatal, feltörekvő művészeknek folyamatos bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk” – mondta el Molnár István András.

A kiállítást Szirtes János Munkácsy Mihály-díjas képzőművész nyitotta meg, beszédében méltatta a Miklós Alexandra elért eredményeit, aki évek óta Magyarországon forgatott nemzetközi filmek és sorozatok grafikáinak vezető tervezőjeként dolgozik.    Miklós Alexandra, többek között Steven Spielberggel és Wes Andersonnal is együtt forgatott; olyan hollywoodi szuperprodukciókban dolgozott a látványvilág kialakításában mint például a Die Hard – Drágább, mint az életed, a Z világháború, a Hellboy, a Dracula és a Houdini. A kiállításon az eddigi évek amerikai és angol filmes munkáiból láthatók grafikai – és látványelemek. Mindezek észrevétlenül vannak jelen ezekben a produkciókban, hiányuk viszont ürességet és befejezetlenséget sugall a nézők számára.  A kiállítás május 30-ig, munkanapokon reggel 8-tól délután 18 óráig tekinthető meg az Infopark D épületének I. emeletén. 

SOCIAL BOX