Európa legjobb zöld startupjait keresik!

A start-up verseny regionális fordulóját a MyCo Incubation szervezi és tartja, amely június 17-ig várja a legújabb klímainnovációs ötletgazdák jelentkezését. CleanLaunchpad címmel és 11 európai ország részvételével start-up ötletversenyt hirdet a Climate-KIC. Az EIT égisze alatt működő szervezet keresi Európa legjobb, fenntarthatósághoz kapcsolódó, start-up üzleti ötletét! A verseny magyar válogatójára június 17-ig lehet jelentkezni. A […]

A start-up verseny regionális fordulóját a MyCo Incubation szervezi és tartja, amely június 17-ig várja a legújabb klímainnovációs ötletgazdák jelentkezését.

CleanLaunchpad címmel és 11 európai ország részvételével start-up ötletversenyt hirdet a Climate-KIC. Az EIT égisze alatt működő szervezet keresi Európa legjobb, fenntarthatósághoz kapcsolódó, start-up üzleti ötletét! A verseny magyar válogatójára június 17-ig lehet jelentkezni. A fődíj 10 ezer euro, továbbá a régió három nyertes ötlete részt vehet bármely társország inkubációs programjában.

A CleanLaunchpad ötletverseny idén először 11 európai országban párhuzamosan kerül megrendezésre a Climate-KIC támogatásával. A Climate-KIC az Európai Innovációs És Technológiai Intézet (EIT) klímainnovációs programja, amely regionális start-up inkubációját a hazai MyCo Incubation végzi. 

További részletek a myco.hu honlapon.

SOCIAL BOX