Mire jó az év íróasztala? Mi most megmondjuk!

Lehet rá támaszkodni – kézzel, lábbal, térddel. Lehet rácsüccsenni – egyedül, ketten, többen. Fenékkel, combbal. Lapockával nem. Lehet rajta írni, firkálni, jegyzetelni, pötyögni, mobilálni, laptopozni, PC-zni, táblagépezni. Lehet rajta monitort elhelyezni, majd arrébb tenni, aztán visszatenni, aztán pótcselekvésként ide-oda tenni, majd virtuális játékokba bonyolódni, civilizációépítő programokba nyakig merülni. Lehet rajta enni, inni, egyszerre akár mindkettőt […]

Lehet rá támaszkodni – kézzel, lábbal, térddel.

Lehet rácsüccsenni – egyedül, ketten, többen. Fenékkel, combbal. Lapockával nem.

Lehet rajta írni, firkálni, jegyzetelni, pötyögni, mobilálni, laptopozni, PC-zni, táblagépezni.

Lehet rajta monitort elhelyezni, majd arrébb tenni, aztán visszatenni, aztán pótcselekvésként ide-oda tenni, majd virtuális játékokba bonyolódni, civilizációépítő programokba nyakig merülni.

Lehet rajta enni, inni, egyszerre akár mindkettőt is. És egyiket sem. Csak korgó gyomorral arra gondolni. Vagy fogyókúrázni.

Lehet rajta olvasni, elmerülni, álmodozni, a trópusokon heverni a hófehér óceánparton.

Lehet rádőlve aludni, hortyogni, horkolni, szuszogni.

Lehet könyökkel, alkarral, fejjel, üleppel rátámaszkodva brainstormingolni, kreatív ötleteken agyalni, megváltani a világot, heurékát motyogni, a főnöknél jó pontokat szerezni, vagy legyinteni, hogy a kákán mindig talál csomót. Mert van neki sok.

Lehet ráhasalva mesés bónuszokon agyalni, a főnököt szidni, saját kvalitásainkat az égbe emelni, és a főnök helyébe képzelni magunkat.

Lehet a társaságában decens szalonmosolyt megengedve azon töprengeni, hogy a karrierünk hogyan halad szuperszonikus sebességgel előre, és már most lehet a vezérigazgatói szobában tervezgetni a süppedős bőrfotel márkáját.

Lehet fölötte levitálni, mikor a plafon felé emelkedve azon gondolkodunk, hogy mi vagyunk itt a királyok, és ha nem lennénk, összeomlott volna már ez az egész kupleráj, alias munkahelyünk.

Lehet a titkárnőt, hősszerelmes kolleginát, mezei munkatársakat és madarakat arra kérni, hogy oda tegyék le a kávét, kólát, ásványvizet, kínai kaját, thai tésztát, pizzát, párolt zöldséget, marhapörköltet, sört, bort, pálinkát. Ebben a sorrendben. Vagy nem ebben a sorrendben.

Lehet a takarítókat szidni, ha a szemünket az asztal széléhez helyezzük, és a pohártalp nyomát fitymáljuk. Illetve porcicákat is hajkurászhatunk, miközben azt hazudjuk, hogy a szürkeállományunkat Poirot-i magasságokban tornáztatjuk.

És azt hallottuk, bár talán csak alattomos pletyka, hogy lehet rajta akár még dolgozni is.

Ki tudja?

Önök biztosan!!

Úgyhogy nagyon gyorsan küldje mindenki azokat a fényképeket!

Részletek az irodablog.hu oldalon. Itt már egy csomó érdekes íróasztalt is górcső alá vehetünk.
 

SOCIAL BOX