Új gazdára talált az Atlanta Center

Az osztrák Volksbank Real Estate Services (VBRES) 2013 elején bízta a törökbálinti Atlanta Center tulajdonosi képviseletét a CE LAND-ra, azzal a céllal, hogy az épület újrapozícionálásával, a meglévő bérlői kör megtartásával és bővítésével egy potenciális befektetési lehetőséggé változtassa az ingatlant. Miután a CE LAND átvette az ingatlan képviseletét, első dolga volt megismerni az épületet, a […]

Az osztrák Volksbank Real Estate Services (VBRES) 2013 elején bízta a törökbálinti Atlanta Center tulajdonosi képviseletét a CE LAND-ra, azzal a céllal, hogy az épület újrapozícionálásával, a meglévő bérlői kör megtartásával és bővítésével egy potenciális befektetési lehetőséggé változtassa az ingatlant.

Miután a CE LAND átvette az ingatlan képviseletét, első dolga volt megismerni az épületet, a bérlőket, valamint a bérbeadási folyamatokat. A CE LAND által kidolgozott újrapozícionálási koncepció alapján sikerült körvonalazni, hogy milyen irányban érdemes fejleszteni az ingatlant és a bérlői mixet. „Legfőbb célunk, nem csupán a leendő bérlők számára érdekessé tenni az épületet, hanem a potenciális befektetőknek is megmutatni, hogy milyen lehetőségek rejlenek az Atlanta Centerben, valamint a környéken.”- nyilatkozta Széll Csaba, a CE LAND ügyvezető igazgatója.

Az osztrák VBRES szándékai között szerepelt az ingatlan belátható időn belül történő értékesítése. A CE LAND közreműködésével néhány hónapja ismerkedett meg a két fél, melynek végkifejleteként, egy gyors tárgyalási szakaszt követően, 2014. augusztus első napjaiban eredményes megállapodását kötöttek.

SOCIAL BOX