Üzletfejlesztési igazgatóval erősít a DTZ Hungary

Geoff több mint nyolc év ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik. Befektetési gyakornokként kezdte szakmai pályafutását Manchesterben, majd Kijevbe költözött és hat évet töltött a DTZ iroda ügynökségi üzletágánál. Személyéhez kötődik több mint 65 000 négyzetméter iroda bérbeadás, beleértve tulajdonosi és bérlőképviseleti megbízásokat. Széleskörű tapasztalatát bérbeadási, ingatlankezelési és fejlesztési tanácsadás területén szerezte, az ingatlanügynökségi tevékenység legkülönbözőbb területein nyújtott […]

Geoff több mint nyolc év ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik. Befektetési gyakornokként kezdte szakmai pályafutását Manchesterben, majd Kijevbe költözött és hat évet töltött a DTZ iroda ügynökségi üzletágánál. Személyéhez kötődik több mint 65 000 négyzetméter iroda bérbeadás, beleértve tulajdonosi és bérlőképviseleti megbízásokat. Széleskörű tapasztalatát bérbeadási, ingatlankezelési és fejlesztési tanácsadás területén szerezte, az ingatlanügynökségi tevékenység legkülönbözőbb területein nyújtott szolgáltatásokat helyi és regionális ügyfelek részére. Az utóbbi három évben ügynökségi üzletágvezetőként vezetői kvalitásokat is elsajátított. Geoff szakértelmével a DTZ Hungary üzletfejlesztésében fog részt venni, kiemelten az első osztályú ügyfélközpontú szolgáltatásokra fókuszálva.

„Örülünk, hogy egy ilyen tapasztalt vezetővel tovább erősíthetjük piaci pozíciónkat hazai és regionális szinten egyaránt.  Különböző üzletágaink együttműködésével azon dolgozunk, hogy a legmagasabb szakmai színvonalon szolgáljuk széles ügyfélkörünk változatos igényeit.” – nyilatkozta Czifra Balázs a DTZ ügyvezetője.
 

SOCIAL BOX