Öt magyar startup utazhat az Egyesült Államokba

Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ közleménye szerint a South by Southwest (SXSW) fesztivált 2015. március 13. és 17. között a 22. alkalommal rendezik meg az amerikai Austinban. A tájékoztatás szerint az 5 napos eseményen a világ legizgalmasabb startup vállalkozásai mutatkoznak be, a szervezők 80 országból 30 000 résztvevőt várnak. A kiállító vállalkozásoknak lehetősége nyílik az iparág befektetőivel […]

Design Terminál Nemzeti Kreatívipari Központ közleménye szerint a South by Southwest (SXSW) fesztivált 2015. március 13. és 17. között a 22. alkalommal rendezik meg az amerikai Austinban. A tájékoztatás szerint az 5 napos eseményen a világ legizgalmasabb startup vállalkozásai mutatkoznak be, a szervezők 80 országból 30 000 résztvevőt várnak. A kiállító vállalkozásoknak lehetősége nyílik az iparág befektetőivel és a nemzetközi szakmai médiumokkal való kapcsolatépítésre is. A pályázatokat háromtagú szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagja Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezető igazgatója, Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társalapítója és Fehér Gyula, a Ustream társalapítója és technológiai vezetője.

A pályázat további részleteiről a Design Terminál külön erre a célra létrehozott honlapján tájékozódhatnak a vállalkozások.
 

SOCIAL BOX