PORREAL, ahol mindenki számít!

Idén újabb sikert könyvelhetett el a PORREAL, hiszen három S IMMO irodaház facility menedzsment megbízását nyerték el egy tenderen, így 2015-től a River Estates, a Blue Cube Irodaház és a Twin Center irodaházak létesítménygazdálkodását irányítja a cég. A sikeres együttműködés nem új keletű, hiszen a PORREAL az S IMMO-val már több éve áll szakmai kapcsolatban, […]

Idén újabb sikert könyvelhetett el a PORREAL, hiszen három S IMMO irodaház facility menedzsment megbízását nyerték el egy tenderen, így 2015-től a River Estates, a Blue Cube Irodaház és a Twin Center irodaházak létesítménygazdálkodását irányítja a cég. A sikeres együttműködés nem új keletű, hiszen a PORREAL az S IMMO-val már több éve áll szakmai kapcsolatban, először csak tanácsadói megbízásokat láttak el, majd 2013-ban több projektmanagement megbízást kaptak, amelynek során az S IMMO ingatlanjaiban műszaki beruházásokat végeztek.

„A mi példánk igazolja, hogy a hazai ingatlankezelési piacon is érdemes hosszú távon gondolkodni, és igazi jövőképet formálni a cégünk számára, hiszen a szakértelem és a lelkiismeretes munka meghozza a gyümölcsét. A mi pozitív hozzáállásunk abban is megnyilvánul, hogy nem teszünk különbséget kis megbízás vagy nagy projekt között, hiszen mi minden munkánkat nagybetűs feladatnak tekintünk, amelyre ugyanakkora intenzitással, 100%-ban koncentrálunk” – mondja Barabás Géza, a PORREAL Ingatlankezelési Kft. ügyvezető igazgatója.

„A személyes jelenlét határozza meg a PORREAL sikeres működését, mivel sokféle ügyféllel állunk szakmai kapcsolatban, ezért minden esetben más és más igények merülnek fel, amelyeket rugalmasan és személyre szabottan próbálunk meg teljesíteni. Arra törekszünk, hogy az első pillanattól kezdve értsük és kiszolgáljuk az ügyfeleinket, a működési koncepciójukat. Nincs sztenderd szolgáltatási csomag, ezért az egyéni adottságokra egyéni megoldásokkal válaszolunk a munkánk  során. Minden ügyfélnek megvan a maga speciális működési feltétele és adottsága, amelyeket optimalizálva lehet olyan tevékenységet végezni, amely az ügyfelet elégedettséggel tölti el” – teszi hozzá Gelencsér Zoltán, a PORREAL Ingatlankezelési Kft. társ ügyvezető igazgatója.

A PORREAL Ingatlankezelési Kft. 2012-ben jelent meg a magyar létesítménygazdálkodási piacon, és rövid idő alatt jelentős sikereket és megbízásokat könyvelhetett el. Műemlék jellegű épülettől kezdve a modern irodaházakig, a kis üzlethelyiségtől kezdve a nagy ipari parkokig széles a cég portfóliója, de mindegyikben az a közös, hogy mérettől függetlenül maximálisan odafigyelnek az ügyfélre. Olyan ingatlanokat kezelnek többek között, mint az UNIQA székház, az IVG/HGA-csoport számos irodaháza Budapest jelentős csomópontjain, vagy éppen a debreceni My-Box Bevásárlópark. Az ingatlanok jelentős részében az FM tevékenységet látja el a cég, de számottevő az az állomány is, ahol mind a facility, mind a property menedzsmentet egy kézben tartják.

SOCIAL BOX