A BNP Paribas Real Estate kezeli az Immofinanz budapesti irodaházait

A megbízás a már 2014 óta sikeresen kezelt 5 budapesti irodaépület mellett az ’A’ kategóriás myhive Átrium Park, myhive Thirteen (Globe 13 és Xenter 13), myhive Haller Gardens, illetve az Office Campus irodaépületeket foglalja magában. “Nagyon örülünk az elnyert Property Management megbízásnak, egyben rendkívül büszkék vagyunk, hogy tovább erősíthettük üzleti kapcsolatunkat az ingatlanpiac egyik meghatározó […]

A megbízás a már 2014 óta sikeresen kezelt 5 budapesti irodaépület mellett az ’A’ kategóriás myhive Átrium Park, myhive Thirteen (Globe 13 és Xenter 13), myhive Haller Gardens, illetve az Office Campus irodaépületeket foglalja magában.

“Nagyon örülünk az elnyert Property Management megbízásnak, egyben rendkívül büszkék vagyunk, hogy tovább erősíthettük üzleti kapcsolatunkat az ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjével, az IMMOFINANZ-zal. Az elmúlt 25 évben szerzett ingatlankezelési tapasztalataink, valamint az IMMOFINANZ-zal az elmúlt években realizált sikeres együttműködésünk remek alapot jelentenek ahhoz, hogy az épületeket a tulajdonos igényeihez igazodva továbbra is magas színvonalon kezeljük” – mondta Favari Henrik a BNP Paribas Real Estate Magyarország vezérigazgatója.

Nagy Viktor, az IMMOFINANZ magyarországi működésért felelős vezetője hozzátette: “Az elmúlt évek során tapasztalt proaktív szolgáltatásokból kiindulva biztosak vagyunk benne, hogy a BNP Paribas Real Estate a legmegfelelőbb választás az irodaportfóliónk ingatlankezelési feladatainak ellátására, ezáltal az elkövetkezendő években tovább növelhetjük a szolgáltatási színvonalat az épületeinkben.”

SOCIAL BOX