Uniós támogatás innovatív kkv-knak

A támogatás az innovatív tevékenységgel foglalkozó kisebb vállalkozásoknak segít abban, hogy ötleteiket megvalósítsák, piacra lépjenek velük, a közlemény szerint ez az európai foglalkoztatásnak és növekedésnek is lendületet ad. A hét magyar vállalkozás közül öten egyenként 50 ezer eurót fordíthatnak áttörést ígérő ötleteik megvalósíthatósági tanulmányára. Két magyar kkv – az ipari képfeldolgozó rendszereket fejlesztő Falcon-Vision Zrt. és a növények […]

A támogatás az innovatív tevékenységgel foglalkozó kisebb vállalkozásoknak segít abban, hogy ötleteiket megvalósítsák, piacra lépjenek velük, a közlemény szerint ez az európai foglalkoztatásnak és növekedésnek is lendületet ad. A hét magyar vállalkozás közül öten egyenként 50 ezer eurót fordíthatnak áttörést ígérő ötleteik megvalósíthatósági tanulmányára.

Két magyar kkv – az ipari képfeldolgozó rendszereket fejlesztő Falcon-Vision Zrt. és a növények egészségét támogató fejlesztésekkel foglalkozó QuantisLabs Kft. – számára olyan finanszírozást biztosítanak, amellyel legfeljebb 2,5 millió euró értékben valósíthatnak meg innovatív tevékenységeket, illetve fejleszthetik üzleti tervüket. A kiválasztott hét kkv személyre szabott tanácsadást is kaphat – áll a közleményben.

 

SOCIAL BOX