Új régiós vezető a CBRE-nál

A csoport új regionális vezetőjeként Petr Svoboda látja el a CBRE ügyfeleit tanáccsal ingatlanprojektjeinek finanszírozásával kapcsolatban, beleértve a senior, a junior, (a saját tőkére vonatkozó opciókat tartalmazó) mezzanin, illetve (a tőzsdére való bevezetés előtt folyósítandó) áthidaló finanszírozási formákat. Petr korábbi munkahelyén, a Komerční banka-nál hat évet dolgozott az ingatlanfinanszírozással foglalkozó prágai részlegnél: több kulcsfontosságú projektért […]

A csoport új regionális vezetőjeként Petr Svoboda látja el a CBRE ügyfeleit tanáccsal ingatlanprojektjeinek finanszírozásával kapcsolatban, beleértve a senior, a junior, (a saját tőkére vonatkozó opciókat tartalmazó) mezzanin, illetve (a tőzsdére való bevezetés előtt folyósítandó) áthidaló finanszírozási formákat. Petr korábbi munkahelyén, a Komerční banka-nál hat évet dolgozott az ingatlanfinanszírozással foglalkozó prágai részlegnél: több kulcsfontosságú projektért felelt, köztük a cseh ingatlanpiac második legnagyobb tranzakciójáért, amikor a PointPark Properties megvásárolta a VGP-csoport ipariingatlan-portfolióját, illetve részt vett a legjelentősebb cseh irodapiaci fejlesztésben, a Penta-csoport Florentinium irodaházának projektjében. Petr ezt megelőzően négy évig a Bank of Ireland-nél dolgozott Dublinban.

Jeff Alson, a CBRE tőkepiacokért felelős csehországi vezetője felügyeli az újonnan létrehozott részlegét a régióban. „Örömmel tölt el, hogy Petr került az új Ingatlanhitel és -finanszírozási csoport élére. Az elmúlt néhány évben az európai hitelpiac jelentősen megváltozott: új hitelezők jelentek meg, és a tranzakciók típusaiban is elmozdulás történt. Kiváltképpen az ilyen változások kezelésére hoztuk létre az Ingatlanhitel és -finanszírozási csoportot az Egyesült Királyságban és Nyugat-Európában, amely az elmúlt másfél évben 2,5 milliárd euró értékű hitelszerződés létrehozásában működött közre az ügyfelek széles spektruma számára. Hasonló változásokat tapasztaltunk Közép- és Kelet-Európában, így logikus lépésként a növekedési stratégiánk érdekében bővítjük ingatlanfinanszírozási szolgáltatásainkat, hogy minden ügyfelünk igényét kielégítsük.” – mondta Jeff Alson.

Petr Svoboda 2015. január 1-jén csatlakozott a CBRE-hez és Prágában áll az ügyfelek és más CBRE irodák rendelkezésére a közép- és kelet-európai régióban.

SOCIAL BOX