Jön, jön, jön „Az Év Irodája” Díjátadó Gála!

Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája mára már kétségtelenül a hazai ingatlanszakma legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát, amelyet a résztvevők rekordszáma is bizonyít. A teltházas estre minden jegy elfogyott, így több mint 210 vendég lesz jelen az eseményen a Budapest Music Centerben. A versenyt és a díjátadó gálát a […]

Az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája mára már kétségtelenül a hazai ingatlanszakma legjelentősebb rendezvényévé nőtte ki magát, amelyet a résztvevők rekordszáma is bizonyít. A teltházas estre minden jegy elfogyott, így több mint 210 vendég lesz jelen az eseményen a Budapest Music Centerben. A versenyt és a díjátadó gálát a kezdetektől fogva az iroda.hu csoport szervezi, amely időközben egyesült az ingatlan.com hirdetési portált is üzemeltető Arkon Zrt.-vel.

Miközben a 2010-ben megrendezett első díjátadó gálán még csupán három kategóriában osztottak ki díjakat, addig 2014-ben már 7 kategóriában 10 pályázót díjazott a zsűri, idén pedig 8 kategóriában várjuk az eredményhirdetést. A verseny folyamatos fejlődése és sikere bizonyítja, hogy a válság után ismét erőre kapó hazai ingatlanpiac is nemzetközi értékeket képes felmutatni, amelyeknek a megismerése nagy érdeklődést vált ki mind a szakmabeliek, mind a nagyközönség részéről, miközben a jó gyakorlatok elterjesztése motiválja a szektorban dolgozókat.

Díjátadó Gála 2014-ben

A verseny névadó kategóriájában 29 pályázó indult, ami mondanunk sem kell, szintén rekordszám az elmúlt éveket tekintve. A résztvevők a legkülönbözőbb gazdasági ágazatokból érkeztek, hogy valóban egy sokszínű és izgalmas verseny tanúi lehessünk. Az Év Design Irodája díjjal pedig az a céljuk a szervezőknek, hogy az új munkahelyek közül ne csak a funkcionálisan jól működő, kiváló alaprajzi struktúrájú, nagy munkaszervezettel rendelkező cégek irodáit díjazzák, hanem a különleges designnal kialakított, a belsőépítészeti egyediséget jobban hangsúlyozó kisebb munkahelyeket is, amelyek különleges atmoszférával is rendelkeznek. 

A 21. századi munkakultúrák egyik legeredetibb fejezetét kétségtelenül a közösségi irodák írják, a szervezők elkötelezettségét is bizonyítja, hogy immár második alkalommal indítottak versenyt a hazai coworking irodáknak. Az Év Irodaháza Közönségdíj pedig megmozgatta a bérlőket is, hiszen nagyszámú jelölés érkezett: kilenc irodaházat neveztek a versenyre. Emellett Az Év Új Ingatlanfejlesztése, Az Év Legzöldebb projektje, amelyben örvendetes módon nyolc pályázó indult, Az Év Üzemeltető Cége és Az Év Ingatlanpiaci személyisége kategóriában hirdetnek győztest a gálaesten. Nagy izgalommal várjuk a zsűri döntését, amelynek tagjai szokás szerint az ingatlanszakma kiemelkedő szakemberei, és bizony nem lehet könnyű egy ilyen nívós mezőnyből kiválasztani a győzteseket.

+++

A zsűri tagjai: Finta Sándor, Budapest főépítésze (elnök); Dr. Német Edit, a BME egyetemi adjunktusa; Csoma András, a Biggeorge’s-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója, a RICS Magyarország elnökségének tagja; Dr. Árendás Gergely, a Hunguest Vagyonkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója; Barta Zsombor MRICS, a HUGBC alelnöke, a Sentient csoport Fenntarthatósági üzletág igazgatója; Dr. Hajnal István FRICS, a Biggeorge’s NV Zrt. vezérigazgatója; Baross Pál, a Középeurópai Egyetem (CEU) ingatlanfejlesztési igazgatója és Németh Tamás, az IseeQ egyik alapítója.

A verseny támogatói: Cothec, Decorfloor, Konica Minolta, Nespresso, Streamnet

Szakmai támogatók: BRF, HuGBC, LEO, MATISZ, RICS

Médiatámogatók: Épinfo, epiteszforum.hu, épülettár.hu, FŐVÁROSI BLOG, Magyar Építéstechnika, napi.hu, napigazdasag.hu, PIAC&PROFIT

SOCIAL BOX