Új szakember a Colliersnél

13 éves tapasztalattal a háta mögött Ferenc a budapesti kereskedelmi ingatlanpiacon jelentős szakmai múlttal rendelkezik. Korábban a Valad Europe alkalmazásában, mint befektetési és vagyonkezelési vezető irányította a társaság 155.000 m2 nagyságú, vegyes felhasználású kereskedelmi ingatlan portfoliójának vagyonkezelését és felügyelte a társaság befektetési folyamatait. Ezt megelőzően közel 5 éven keresztül a DTZ Magyarországnál végzett irodabérbeadási tanácsadást amely […]

13 éves tapasztalattal a háta mögött Ferenc a budapesti kereskedelmi ingatlanpiacon jelentős szakmai múlttal rendelkezik. Korábban a Valad Europe alkalmazásában, mint befektetési és vagyonkezelési vezető irányította a társaság 155.000 m2 nagyságú, vegyes felhasználású kereskedelmi ingatlan portfoliójának vagyonkezelését és felügyelte a társaság befektetési folyamatait. Ezt megelőzően közel 5 éven keresztül a DTZ Magyarországnál végzett irodabérbeadási tanácsadást amely során közel 300.000 m2 kizárólagos és számos egyéb „multi listing” bérbeadási megbízást látott el. 2005-ben a társaságon belül befektetési tanácsadói pozícóba került és részt vett számos magyarországi befektetési tranzakcióban. A szakember fő feladata a meglévő kizárólagos iroda bérbeadási megbízások kezelése és új megbízások elnyerése lesz. Emellett kiemelten fontos, hogy a cég további szolgáltatásait is – például épület üzemeltetés, projekt management, értékbecslés vagy befektetési szolgáltatások – a bérbeadók figyelmébe ajánlja annak érdekében, hogy a Colliers a lehető legjobb és legkomplexebb megoldásokat biztosíthassa ügyfelei számára.

„Nagyon örülök a lehetőségnek, izgalmas kihívás elött állok és bízom benne, hogy rövid időn belül már konkrét eredményekkel tudok hozzájárulni a csapat eddigi sikereihez. Az adott feladat remek lehetőség arra, hogy az elmúlt több mint 10 évben szerzett tanácsadói és bérbeadó képviselői tapasztalataimat az új pozícióban kamatoztassam.” – mondta Trexler Ferenc.

„Mindannyian nagyon vártuk Ferenc érkezését, és biztos vagyok benne, hogy tapasztalata és szakértelme hozzásegíti az iroda bérbeadási csapatot piaci részesedésének növeléséhez.” – tette hozzá Mazsaroff Kata, a Colliers International iroda bérbeadási üzletágának igazgatója. 

SOCIAL BOX