A verseny fokozódik! Nyugaton terjeszkedik a Dome Facility Services Group

A Dome ingatlanportfóliója újabb jelentős taggal bővült, hiszen immár a Győri Logisztikai és Üzleti Központ létesítménygazdálkodási feladatait is irányítja. A cégcsoport az egyik legdinamikusabban növekvő magyar tulajdonú facility management cég, amely 2014-ben elnyerte Az Év Üzemeltetője díjat is. Miközben egyre több megbízást nyernek el, folyamatosan bővítik tevékenységi körüket, hogy egyre komplexebb módon szolgálhassák ki ügyfeleiket. […]

A Dome ingatlanportfóliója újabb jelentős taggal bővült, hiszen immár a Győri Logisztikai és Üzleti Központ létesítménygazdálkodási feladatait is irányítja. A cégcsoport az egyik legdinamikusabban növekvő magyar tulajdonú facility management cég, amely 2014-ben elnyerte Az Év Üzemeltetője díjat is.

Miközben egyre több megbízást nyernek el, folyamatosan bővítik tevékenységi körüket, hogy egyre komplexebb módon szolgálhassák ki ügyfeleiket. Jelenleg létesítménygazdálkodással, energiamenedzsmenttel és -beszerzéssel, kivitelezéssel és fit-out tevékenységgel foglalkoznak, amelyek szinergiahatása egyrészt növeli a cégcsoport eredményességét és fejlődését, másrészt az ügyfelek egyetlen partnercégtől több szolgáltatást vehetnek igénybe, így költséget, energiát és munkaerőt takarítanak meg.

A Dome FSG cégcsoport terjeszkedése nem csak szolgáltatási körének bővítésében mutatkozik meg, hanem Budapesten kívül immár Nyugat-Magyarországon is egyre több megbízást nyer el. A legfejlettebb magyarországi régión belül Győrben és Tatabányán látnak el létesítménygazdálkodási feladatokat, így az előbbi megyeszékhelyen a Győri Logisztikai és Üzleti Központ mellett egy autóipari vállalkozás logisztikai parkjának FM tevékenységét is viszik közel három éve. Mindez azt igazolja, hogy a Dome FSG a főváros mellett immár Nyugat-Magyarországon is jelentős ingatlanpiaci szereplővé lépett elő, hiszen Győrben vidéki fióktelepet (regionális kirendeltséget) is kialakítottak irodával, infrastruktúrával és szakember-gárdával.

A 27 ezer négyzetméteres alapterülettel rendelkező Győri Logisztikai és Üzleti Központ az Európa Ingatlanbefektetési Alap tulajdonában van. A 25 ezer m2-nyi raktárral és a 2 ezer m2-nyi irodával rendelkező logisztikai központ Győr belterületén, frekventált helyen található, hiszen a szomszédos területeken a hazai ipar fellegvárába tartozó olyan multinacionális vállalatok működnek, mint az Audi, a Rába vagy éppen a GE Lighting.

A Dome FSG sikereinek hátterében az áll, hogy gyorsan alkalmazkodott az új piaci folyamatokhoz, hiszen a válság alapjaiban megváltoztatta az ingatlanhasznosítás alapelveit, ma már egy adott épület életciklusának megtervezése sokkal komplexebb stratégiát kíván, mint korábban, amikor szinte magától „üzemelt” egy-egy irodaház vagy ipari park. Ma már költséghatékonyságban, energiamenedzsmentben, fenntartható technológiákban kell gondolkodni, amelynek során a teljes körű igényeket kielégítő Dome FSG prosperáló alternatívákat és jövőképet tud felvázolni.

A cégcsoport eredményeit a számok is igazolják, hiszen az elmúlt 10 évben évente átlagosan 20%-os bővülést jegyezhetett nyereséges gazdálkodás mellett. Folyamatosan energiát fordít a belső folyamatszabályozási rendszereink fejlesztésére, a kollégák képzésére és a modern eszközök beszerzésére. Mindemellett a piac fejlődését segítő szakmai és üzleti innovációk zászlóvivője, hiszen alapítóként aktívan részt vesz a LEO (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége) tevékenységében is. 

SOCIAL BOX