Új bérlő a Balance Buildingben

A Starschema az üzleti intelligencia, illetve a nagy adatmennyiség kezelését és hasznosítását segítő Big Data megoldásokkal foglalkozik. A cég 2006-os megalapítása óta töretlenül növekszik, 2014-re a magyarországi piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Terveik szerint 2016 év elején az Egyesült Államokban is megjelennek saját irodával, nemzetközi csapatuk jelenleg a világon mintegy 10.000 felhasználónak nyújt napi szintű, […]

A Starschema az üzleti intelligencia, illetve a nagy adatmennyiség kezelését és hasznosítását segítő Big Data megoldásokkal foglalkozik. A cég 2006-os megalapítása óta töretlenül növekszik, 2014-re a magyarországi piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Terveik szerint 2016 év elején az Egyesült Államokban is megjelennek saját irodával, nemzetközi csapatuk jelenleg a világon mintegy 10.000 felhasználónak nyújt napi szintű, 7/24 támogatást.

A cég döntésében egyrészt a Balance Building ideális elhelyezkedése, a tulajdonos által biztosított rugalmas bérleti kondíciók, a magas színvonalú és gazdaságos üzemeltetési feltételek, másrészt az irodaház és környezetének 2015. második félévében kezdődő teljes körű felújítása volt mérvadó. „Választásunkban döntő szerepet játszott, hogy a Balance Building minőségében és exkluzivitásában kíváló csapatunk igényeinek és elvárásainak megfelel” – mondta Csillag Péter, a Starschema ügyvezetője.

A 2015 végén átadásra kerülő – BREEM ’very good’ minősítésű – Balance Building vadonatúj koncepció alapján változik át a 21. századi igényeket kielégítő modern irodaházzá. A környezettudatos és emberközpontú fejlesztés jegyében fenntartható megoldások, zöld területek, modern műszaki technológiák, high-tech környezet, jóléti szolgáltatások integrációjával válik egyedivé a piacon.