Tolonganak a bérlők a Capital Square-ben és a Víziváros Office Centerben

Tranzakciók a Capital Square-ben Az idei évben történt irodai bérleti tranzakcióknak köszönhetően a Váci úton lévő Capital Square irodaház kiadható területeinek közel 80 százaléka már elkelt. Új bérlőként költözik be a tisztitástechnológiával foglalkozó Kärcher Hungária Kft.; ők egy több mint 260 nm-es üzlethelyiséget vettek bérbe hosszútávra. A bérlőt a Cushman & Wakefield mutatta be, valamint […]

Tranzakciók a Capital Square-ben

Az idei évben történt irodai bérleti tranzakcióknak köszönhetően a Váci úton lévő Capital Square irodaház kiadható területeinek közel 80 százaléka már elkelt. Új bérlőként költözik be a tisztitástechnológiával foglalkozó Kärcher Hungária Kft.; ők egy több mint 260 nm-es üzlethelyiséget vettek bérbe hosszútávra. A bérlőt a Cushman & Wakefield mutatta be, valamint a bérbeadó képviseletében is közreműködött a tranzakció során. Emellett idén májustól az orvosi szolgáltatásokat nyújtó Aesthetica Csoport – Aesthetica Laser és Aesthetica IMC – bővült és hosszabbított, mindösszesen 850 négyzetmétert bérelnek. További tranzakciók: az Albemarle nevű vegyipari cég 1700 nm-en erősítette meg bérletét; az Argonsoft informatikai fejlesztő szintén bővült, így mostantól közel 300 nm területet bérel.

A próbavásárlásos minőségellenőrzést végző Bare International pedig megduplázta bérleményét, így mindösszesen több mint 700 nm területet bérel az irodaházban. Szintén a Cushman & Wakefield segítségével bővült az AVON kozmetikai vállalat: 2015. harmadik negyedévtől közel 1000 négyzetmétert foglalnak el. Az ALD Automotive házon belül új irodába költözik, és ősztől 700 nm-es irodaterületet foglal el. Az iroda.hu, vagyis Magyarország első számú irodapiaci portálja szerint a bérleti díjak 12,5-13,5 euró/m2/hó között mozognak a Capital Square-ben, az üzemeltetési díj pedig 1100 forint/m2/hó.

Új bérlők a Víziváros Office Centerben

2015. harmadik negyedévétől a budai Kapás utcai Víziváros Office Center új bérlője a Szerencsejáték Zrt., amely  lottózót nyit a földszinten, illetve irodahelyiségeket bérel az irodaépületben, szemben a vállalat Csalogány utcai központjával. A tranzakcióban az Eston vett részt. Hollandia budapesti Nagykövetsége is a Víziváros Office Centerbe költözik nyáron. Ezáltal a CA Immo portfoliójában háromra bővült a követségek száma: Kanada budapesti Nagykövetsége a Canada Square-ben, Svédország, illetve Hollandia budapesti Nagykövetsége pedig a Víziváros Office Centerben található.

Emellett hosszabbításokat is regisztráltak az irodaházban, így a Leitner + Leitner Tax Adótanácsadó Kft. ismét több évre elkötelezte magát, és továbbra is az irodaház bérlője marad több mint 750 nm-en. Ezekkel a bérleti szerződésekkel együtt az épület több mint 90 százaléka tele van. Az iroda hu oldala szerint a Víziváros Office Centerben a bérleti díjak 12,5-13 euró/m2/hó között szóródnak, míg az üzemeltetési díj 1200 forint/m2/hó.

SOCIAL BOX