Kezdődik! Új irodaházat építenek a Déli pályaudvarnál

A Déli pályaudvar vonzáskörzetében található telek helyén korábban egy egyemeletes épület árválkodott, míg nemrég ledózerolták, hogy a Krisztina körúthoz közel található Mészáros utcában az Artisjus jogvédő iroda székhelye melletti területen új irodaházat építsenek. A bruttó 5000 m2-nyi bérbeadható területtel rendelkező ECODOM irodaházat az ütemterv szerint alig egy évnyi építkezés után 2016 decemberében kívánják átadni, amely […]

A Déli pályaudvar vonzáskörzetében található telek helyén korábban egy egyemeletes épület árválkodott, míg nemrég ledózerolták, hogy a Krisztina körúthoz közel található Mészáros utcában az Artisjus jogvédő iroda székhelye melletti területen új irodaházat építsenek. A bruttó 5000 m2-nyi bérbeadható területtel rendelkező ECODOM irodaházat az ütemterv szerint alig egy évnyi építkezés után 2016 decemberében kívánják átadni, amely 5 szintet plusz két mélygarázs szintet fog tartalmazni.

Az épület a jelenlegi ingatlanfejlesztési trendeknek megfelelően fenntartható módon készül el, hiszen a CO2 drasztikus csökkentését, a szürkevíz hasznosítását, a bérleményeken belül mérhető energiafogyasztást, alacsony működési költségeket, kerékpártárolót, zuhanyzót ígérnek, mindezeket egy intelligens felügyeletrendszerrel összekapcsolva. Egy emeleten akár egybefüggő 1000 négyzetméteres irodatér is igényelhető majd.

Az ingatlan látványos városszöveti elemmel gazdagítja a környéket, hiszen a középen elhelyezkedő főépülethez csatlakozó szárnyak egészen az utcafrontig érnek majd, amelyek egy üde zöld parkot vesznek körbe, így a telket megnyitják az utca felé, és az U alakú épületkomplexum mintegy integráns egészet alkot a környező lakóövezettel.

A tömegközlekedési lehetőségek kedvezőek, hiszen villamosok és buszok járnak a közelben, és a piros metró is mindössze egy megállónyira található innen, amely egy mellékutcán át öt perc alatt gyalogosan is megközelíthető. A bevásárlási lehetőségek adottak, hiszen mind a Mammut, mind a MOM Park elérhető távolságra található, nem beszélve a környék számos étterméről.

SOCIAL BOX