Így növeljük a vállalati ingatlanvagyon hatékonyságát!

A RED, melyet a legmodernebb technológia és az ingatlanokkal kapcsolatos döntéshozatalt segítő eszközök támogatnak, ötvözi a törzsadatok irányítását, a tudásmenedzsmentet, az üzleti intelligenciát és a fejlett analitikát. A RED alkalmazás célja, hogy integrálja a vállalati ingatlanszféra adatait az értékesítéssel, a munkaerővel illetve pénzügyi, gazdasági és egyéb üzleti adatokkal, hogy átfogó képet tudjon nyújtani a vállalat […]

A RED, melyet a legmodernebb technológia és az ingatlanokkal kapcsolatos döntéshozatalt segítő eszközök támogatnak, ötvözi a törzsadatok irányítását, a tudásmenedzsmentet, az üzleti intelligenciát és a fejlett analitikát. A RED alkalmazás célja, hogy integrálja a vállalati ingatlanszféra adatait az értékesítéssel, a munkaerővel illetve pénzügyi, gazdasági és egyéb üzleti adatokkal, hogy átfogó képet tudjon nyújtani a vállalat üzleti és a makrogazdasági környezetéről. A nyílt architektúra lehetővé teszi, hogy a cég bármilyen forrásból integrálja az adatokat és gyorsan láthatóvá váljanak az eredmények az interaktív felületeken. Ezzel nagyobb átláthatóságot és tettekre váltható ismereteket nyújt a működés hatékonyságának javítása érdekében.

A vállalati ingatlanszektor vezetőire egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy mérhető eredményekkel járuljanak hozzá szervezeteik működéséhez. A JLL  2015 Global Corporate Real Estate kétévente végzett felmérése szerint a vezetők 77 százaléka  úgy gondolja, hogy az operatív költségek kezelése a vezető döntéshozók számára elsőrangú feladat, és 61 százalékuk találkozott azzal az elvárással, hogy javítaniuk kell az ingatlanvagyon hatékonyságán.

„A vállalati ingatlanvagyon a cégek három vezető költségének egyikét testesíti meg, és a RED lehetővé teszi, hogy a szervezetek ingatlanokkal foglalkozó csapatai egyszerűsített, integrált szemszögből válaszolják meg az üzleti hatékonysággal kapcsolatos legbonyolultabb kérdéseket is” – magyarázta Vincent Lottefier, a Corporate Solutions EMEA üzletágának globális vezérigazgatója. „Eszközt adunk az ügyfelek kezébe, hogy valós idejű betekintést nyerhessenek az ingatlanpiaci folyamatokba. Ennek segítségével agilisabbak és felkészültebbek lehetnek és gyorsabban reagálhatnak a folyton változó vállalati ingatlanpiaci környezetre és az üzleti nyomásra.”

A kizárólag a JLL vállalati ügyfelei számára elérhető RED olyan élvonalbeli technológiákon alapul, melyeket a bankok, távközlési vállalatok és egyéb iparágak használnak, hogy számos különféle forrásból származó adatot automatizáljanak és kezeljenek. A RED különböző eszközök teljes spektrumát kínálja a produktivitás javítása érdekében testre szabható kezelőfelületekkel és részletes analitikus modellekkel.

A RED olyan ingatlannal kapcsolatos és üzleti döntésekben segíthet, mint például: vállalati összeolvadásokat követő konszolidáció tervezése; költség-haszon elemzések készítése a különböző bővülési forgatókönyveknek megfelelően (költözés vagy felújítás/bővítés); az energiafelhasználási tendenciák áttekintése a portfóliókban; a bérleti feltételek és a szerződések lejárati idejének elemzése számtalan piacon; annak a meghatározása, hogy mely vállalati helyszínek a legtermelékenyebbek.

A RED célja, hogy technológiailag gyors, rugalmas, kifejezetten az ügyfelek igényeire szabott legyen, és a teljesítmény optimalizálása érdekében zökkenőmentesen működjön a különböző felhasználási felületeken. „Ezt az alkalmazást az ügyfeleinknek, velük együtt fejlesztettük” – mondta Chris Zissis, JLL EMEA Chief Information Officer. ”A célunk az volt, hogy létrehozzuk az egyetlen olyan ágazati platformot, amely anélkül nyújt ingatlanos információkat az ügyfeleink számára, hogy jelentős új technológiai beruházásokat kéne eszközölniük  vagy hosszadalmas vállalati erőforrás tervezést kéne megvalósítaniuk.”

 

SOCIAL BOX