Ilyen lazán dolgoznak egy berlini reklámügynökségnél

A Huelleundfuelle tervezte a Buddybrand reklámügynökség új berlini irodáját, amely túlzás nélkül kerül minden formaságot és eleganciát, bár már szinte túlságosan is fapados a miliő, ami van, akinek bejön, van, akinek nem. Az irodában nincsenek fix íróasztalok, és a személyes irattartó szekrények helyett mozgatható nagyobb tároló egységeket helyeztek el, hogy csökkentsék a fölösleges dolgokat és […]

A Huelleundfuelle tervezte a Buddybrand reklámügynökség új berlini irodáját, amely túlzás nélkül kerül minden formaságot és eleganciát, bár már szinte túlságosan is fapados a miliő, ami van, akinek bejön, van, akinek nem. Az irodában nincsenek fix íróasztalok, és a személyes irattartó szekrények helyett mozgatható nagyobb tároló egységeket helyeztek el, hogy csökkentsék a fölösleges dolgokat és kacatokat, ezáltal a kis „,magánbirodalmakat” is visszanyesték.

A reklámügynökség napi rutinja egy flexibilis csapatmunkában realizálódik, amit az enteriőrt meghatározó légies könnyedség is támogat, és ahol az ügyfelek számára a legjobb ötleteket és projekteket prezentálják. A könnyen mobilizálható bútoroknak köszönhetően akár naponta új csapatok alakulhatnak, nem kell dögnehéz bútorokat ide-oda tologatni, ezért nincsenek dedikált munkaállomások sem.

A Vitra irodabútor meghatározza a munkahely struktúráját, és élettel tölti meg ezt a klasszikus loft helyszínt. A műanyag ládákba telepített üde zöld növények pedig érzékeltetik a cég gyökereit, hiszen startup cégként kezdték el bontogatni a szárnyaikat. A padszerű ülések és az ácsolt polcok szintén ezt a „csináld magad olcsón” hangulatot árasztják. A kézműves megoldások a stílusos Vitra elemekkel egy reprezentatív irodát alkotnak, amelyet az ügyfelek és dolgozók egyaránt szeretnek.