Új vezető a Colliers élén

Hennick az ingatlan-tanácsadó cég korábbi anyavállalata, a FirstService Corporation alapítója, valamint nevéhez fűződik a két cég független, nyilvánosan jegyzett vállalatra történő szétválási folyamatának irányítása. A szakember több mint 20 éves vezetése alatt a FirstService részvényesei a részvények értékének éves szinten több 20%-os növekedését realizálhatták. A FirstService 2004-ben lett a Colliers International tulajdonosa, amely a cég […]

Hennick az ingatlan-tanácsadó cég korábbi anyavállalata, a FirstService Corporation alapítója, valamint nevéhez fűződik a két cég független, nyilvánosan jegyzett vállalatra történő szétválási folyamatának irányítása. A szakember több mint 20 éves vezetése alatt a FirstService részvényesei a részvények értékének éves szinten több 20%-os növekedését realizálhatták.

A FirstService 2004-ben lett a Colliers International tulajdonosa, amely a cég a világ egyik leggyorsabban növekedő ingatlan tanácsadó cégévé vált terjeszkedésének, belső növekedésének és a több mint 40 felvásárlási tranzakciónak köszönhetően. A cég éves bevétele (társvállalataival együtt) $2,4 milliárd dollárra nőtt 2014-re, és az International Association of Outsourcing Professionals a Top 100-as rangsorában, sorozatban tizedik évben végzett a Top5-ben, mely egyedülálló az ingatlan-tanácsadó cégek között.

“A Colliers International egy izgalmas átalakulási folyamaton megy keresztül, amely lehetővé teszi, hogy stabil növekedést realizálhassunk ügyfeleink és részvényeseink számára, miközben minden eddiginél magasabb minőséggel és szaktudással szolgálhatjuk ki partnereinket. A cég több mint 16 300 szakemberrel és 502 irodával van jelen a világ 67 országában, és ezen eredmény elérésében nagy szerepe van Doug-nak is, akinek hálával tartozunk a cégért tett, több mint egy évtizeden át tartó kivételes munkájáért és erőfeszítéseiért.” – mondta a cég új vezérigazgatója. 

A Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI) (TSX:CIG) és a FirstService Corporation (Nasdaq:FSV), valamint (TSX:FSV) 2015. június 1-én bejelentették a két független, nyilvánosan jegyzett vállalatra történő szétválásuk folyamatának lezárulását. A Colliers részvények kereskedése a NASDAQ tőzsdén („NASDAQ”) a CIGI jelzés alatt, míg a Torontói tőzsdén („TSX”) a CIG jelzés alatt vette kezdetét 2015. június 2-án. A szétválás megalapozza a Colliers International, mint az egyik vezető, nyilvánosan jegyzett ingatlancégének helyzetét világszerte.

SOCIAL BOX