Új igazgatóval erősíti Irodák divízióját a CBRE

A CBRE új szakemberrel erősíti csapatát: P. Kovács Anikó 2019 márciusától tölti be a Tanácsadás és Tranzakciómenedzsment Üzletághoz tartozó Irodák divízió igazgatói pozícióját. Anikó pályafutása már az ELTE-n folytatott egyetemi tanulmányai alatt elindult a budapesti ingatlanpiacon, ahol az elmúlt 11 évben kimagasló sikereket ért el. A CBRE frissen kinevezett igazgatója ingatlantanácsadóként kezdett a DTZ-nél, majd […]

A CBRE új szakemberrel erősíti csapatát: P. Kovács Anikó 2019 márciusától tölti be a Tanácsadás és Tranzakciómenedzsment Üzletághoz tartozó Irodák divízió igazgatói pozícióját. Anikó pályafutása már az ELTE-n folytatott egyetemi tanulmányai alatt elindult a budapesti ingatlanpiacon, ahol az elmúlt 11 évben kimagasló sikereket ért el. A CBRE frissen kinevezett igazgatója ingatlantanácsadóként kezdett a DTZ-nél, majd 5 és fél év után a Cushman&Wakefield csapatához igazolt, ahonnan újabb 5 és fél év után Associate pozícióból érkezik a CBRE-hez.

“Örömmel csatlakozom a legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő ingatlanügynökség budapesti csapatához. Nagy izgalommal várom a piacvezető Irodák üzletág irányításával járó feladatokat, és csapatommal továbbra is azon leszünk, hogy kimagasló szintű szolgáltatásinkkal ügyfeleink minden várakozását felülmúljuk.” – mondta P. Kovács Anikó új megbízatásáról.

David M. Johnston, a CBRE Magyarország főigazgatója, a Tanácsadási és Tranzakciómenedzsment Üzletág vezetője, hozzáfűzte: “Anikó szakmai pályafutását sok éve figyelemmel kísérem, korábban dolgoztunk is együtt, így biztos vagyok benne, hogy rátermettségével és professzionalizmusával meghatározó személyisége lesz az üzletágnak.”