A minimalizmus uralja a DTZ új irodáját

A DTZ helyi munkaszervezete elérkezettnek látta az időt, hogy újragondolja a tereket, amelyek még intenzívebben támogathatják a fejlődő üzletmenetet, valamint a céges stratégiát és jövőképet. A világ egyik vezető kereskedelmi ingatlanügynökségének újjáformált munkahelyénél a tervezők és a fit-out szakemberek igazi kihívása az volt: hogyan képesek olyan vibráló helyet teremteni, amely egyszerre szolgálja az ügyfeleket és […]

A DTZ helyi munkaszervezete elérkezettnek látta az időt, hogy újragondolja a tereket, amelyek még intenzívebben támogathatják a fejlődő üzletmenetet, valamint a céges stratégiát és jövőképet. A világ egyik vezető kereskedelmi ingatlanügynökségének újjáformált munkahelyénél a tervezők és a fit-out szakemberek igazi kihívása az volt: hogyan képesek olyan vibráló helyet teremteni, amely egyszerre szolgálja az ügyfeleket és a sokszínű munkaerőt, valamint izgalmas teret kínál egy „A” kategóriás irodaházban.

A multifunkcionális tér hasznosítása és a nyitott, együttműködésre ösztönző irodabútor-rendszer elősegíti azt a munkakultúrát, amelyet a kollaboráció, az energikusság és a folyamatos brainstorming határoz meg. Az átláthatósággal együtt olyan új szolgáltatások, interaktivitást kínáló helyiségek és kiemelt zónák kerültek kialakításra, amelyek a teljesen privát termektől kezdve a megosztott munkaállomásokig számtalan lehetőséget biztosítanak a kollégáknak a munkavégzésre és az ügyfelekkel való találkozók lebonyolítására.

A sikeres irodaprojekt egyik titka az volt, hogy a DTZ teljes helyi csapatát bevonták a munkálatokba a projekt célok meghatározásától kezdve a céges vízió felvázolásán át egészen a konkrét megvalósításig, hogy valóban markáns és figyelemreméltó teret kapjanak az alkalmazottak és a partnerek.

SOCIAL BOX