Az iroda.hu csoport gőzerővel halad előre

A hirdetők több szolgáltatásban részesülhetnek egyetlen portfólión belül, mindemellett az egyesüléssel létrejött portfólió széleskörű és költséghatékony lehetőségeket kínál számukra. Az akvizíció az elmúlt fél évben beváltotta a reményeket, hiszen az iroda.hu csoport előtt új perspektívák nyíltak meg, stabil vállalati háttér áll a rendelkezésére, hogy még személyre szabottabb és sokrétűbb szolgáltatásokat nyújtson a meglévő és az […]

A hirdetők több szolgáltatásban részesülhetnek egyetlen portfólión belül, mindemellett az egyesüléssel létrejött portfólió széleskörű és költséghatékony lehetőségeket kínál számukra. Az akvizíció az elmúlt fél évben beváltotta a reményeket, hiszen az iroda.hu csoport előtt új perspektívák nyíltak meg, stabil vállalati háttér áll a rendelkezésére, hogy még személyre szabottabb és sokrétűbb szolgáltatásokat nyújtson a meglévő és az új partnereinek.

Az elmúlt hónapokban új kollégák is érkeztek. Az iroda.hu alapítója, Kalmár Zoltán vezeti az ingatlan.com kereskedelmi üzletágát és az ingatlan.com display értékesítési csapatát. Csiffári Anita a termékfejlesztésért lett felelős, az ügyfélkapcsolati feladatokat Hange-Gyulay Diána veszi át, a partnerek a jövőben hozzá fordulhatnak. Az értékesítő csapatot Vissy Andrással erősítették meg, György Domonkos pedig senior sales partnerré lépett elő.

A nyár ellenére a fejlesztések intenzíven folytatódnak. A cégcsoport továbbra is semleges a piacon, és a legszélesebb termékportfólióval – iroda.hu, raktar.hu, retail.hu, realista.hu, irodablog.hu, Az Év Irodája rendezvény, a theBar és az Ingatlan évkönyv – rendelkezik. Ráadásul a csoport júniusban megvásárolta a raktar.hu domainnevet is, így az egyedülálló portfólióban az iroda.hu és a retail.hu mellé csatlakozik a raktar.hu a korábbi raktaram.hu helyett. A legfontosabb portálok fejlesztései azt a célt szolgálják, hogy a keresőfelületek abszolút felhasználóbarát formában szolgálják ki a keresőket, a partnerek még hatékonyabban jelenhessenek meg a leendő bérlők számára.

A lakossági és kereskedelmi ingatlanpiacról szóló médiatartalmak továbbra is a realista.hu portálon elérhetők, ahol sokrétű és releváns szakmai cikkek várják a szakembereket és az ingatlanpiac iránt érdeklődőket. Napi hírfigyelő szolgáltatásunk a feliratkozók számára küldi a friss híreket, így első kézből tájékozódhatunk az ingatlanpiac aktuális eseményeiről. Az irodablog.hu pedig a nagy sikerű „Az Év Irodája” verseny médiapartnereként tudósít a modern munkakultúrák, nemzetközi irodatrendek, fit-out tevékenységek, a hazai és nemzetközi munkahelyekről.

Az iroda.hu csoport termékpalettájának szintén fontos eleme az Ingatlan Évkönyv, amely évről-évre egyedülállóan jelenik meg exkluzív kivitelben és tartalommal a hazai szakma számára. A 2015/2016-os kiadvány a szokásoknak megfelelőn év vége előtt kerül kiadásra, ezért  már elkezdődött az új könyv összeállítása, a szakmai adatbázisok megújítása és kibővítése, hogy még több információval szolgáljanak a szakemberek részére.

Az iroda.hu csoport nem csak portáljain kínál platformot a hazai ingatlanszakma számára, hanem tevékenységének fontos része a szakmai rendezvények szervezése és lebonyolítása, ahol az ingatlanpiac szereplői összegyűlhetnek, kicserélhetik tapasztalataikat, reménybeli együttműködésekről beszélgethetnek. A cég immár emblematikus rendezvénysorozata a theBar, amely mindig egy meghatározó ingatlanpiaci szereplő partnerségében kerül megrendezésre. Az exkluzív esemény a visszajelzések alapján mindig nagy siker, amely a kapcsolatépítés és a nagybetűs networking igazi terepe. Köszönhetően a folyamatos megújulásnak és a sikeres rendezvényeknek az elmúlt években az iroda.hu csoport a hazai kereskedelmi ingatlanpiac megkerülhetetlen szereplőjévé vált.

SOCIAL BOX