Az FM Logistic 10. évfodulóját ünnepli Kínában

Most, 10 évvel később az FM Logistic China tevékenysége az egész országra kiterjed, és több, mint 300 embernek ad munkahelyet. A forgalom 2014-ben érte el történelmi csúcsát a több, mint 40%-os növekedésnek köszönhetően. Az FM Logistic sikeres kínai válalattá vált Kínában. A társaság, az ügyfelek igényeinek leghatékonyabb kiszolgálása érdekében, az elkövetkező három évben további telephelyeket […]

Most, 10 évvel később az FM Logistic China tevékenysége az egész országra kiterjed, és több, mint 300 embernek ad munkahelyet. A forgalom 2014-ben érte el történelmi csúcsát a több, mint 40%-os növekedésnek köszönhetően. Az FM Logistic sikeres kínai válalattá vált Kínában.

A társaság, az ügyfelek igényeinek leghatékonyabb kiszolgálása érdekében, az elkövetkező három évben további telephelyeket nyit, melyeket városközpontok közelében helyez el. Az első új telephely még az idén, Wuhan városában nyitja meg kapuit. Ezzel egyidőben folyamatban van az elosztó hálózat fejlesztése az ország dél-keleti részén, Xiamen (Fujian tartomány) városában, illetve az ország középső részén, Chengdu (Szecsuáni tartomány) városában.

Az FM Logistic China széleskörű együttműködési szerződéseket írt alá komoly kínai ügyfelekkel, mint például az elektronikai alkatrészeket gyártó Joyoung csoporttal, mely 2014-ben, több mint 50 versenyben lévő cég közül a társaságnak adományozta az “Év Legjobb Szolgáltatója” címet.

“Célunk, hogy kulcsszereplők legyünk az országban, és referenciaként szolgáljunk az FMCG, kiskereskedelmi és ipari ügyfeleink számára ugyanúgy, ahogy manapság azok vagyunk a szállítmányozás területén.” magyarázza Jean-Christophe Machet, az FM Logistic vezérigazgatója. Az FM Logistic június 8-án a Shanghai-I Roosevelt Házban ünnepelte ezt a történelmi évfordulót több, mint 50 ügyfél társaságában, melyek között volt az Auchan, a Carrefour, a Décathlon, az Unilever és a Joyoung.

 

Az FM Logistics 12 országban 19 500 munkatárssal rendelkezik. Forgalma az idei pénzügyi évben (folyamatosan emelkedő) 10 %-os növekedést ért el, 2015. március 15-éig elérte az 1,066 milliárd EUR-t..A nemzetközi terjeszkedés mellett az FM Logistic komoly energiát fektet a folyamatos fejlesztésekre és fejlődésre, illetve a környezet megóvására is egyaránt. Ezen keretek között a társaság úttörője az ún. “pooling”-nak (szállítmányozási és logisztikai források megosztása), mely koncepcióért az utóbbi években számos elismerést és kitüntetést kapott..

SOCIAL BOX