A LOFFICE lett Közép-Európa legjobb közösségi irodája

A CESA-díj a Global Startup Awards részeként idén második alkalommal került megrendezésre. A zsűri 20 iparági képviselőből állt, akik nemcsak a régióban, hanem többek között az USA-ban, Dániában és Izraelben is tevékenykednek. A díjátadó ünnepséget a dán és magyar alapítókból álló csapat szervezte. A “Legjobb Közösségi Iroda” kategóriában győztes LOFFICE társalapítója, Klementz Kata 2009-ben hozta […]

A CESA-díj a Global Startup Awards részeként idén második alkalommal került megrendezésre. A zsűri 20 iparági képviselőből állt, akik nemcsak a régióban, hanem többek között az USA-ban, Dániában és Izraelben is tevékenykednek. A díjátadó ünnepséget a dán és magyar alapítókból álló csapat szervezte.

A “Legjobb Közösségi Iroda” kategóriában győztes LOFFICE társalapítója, Klementz Kata 2009-ben hozta létre az első coworking teret Budapesten testvérével, Pannival. Röviddel ezután három másik helyszínen nyitottak közösségi irodát a magyar fővárosban, majd 2011 végére létrehozták az első bécsi központot is. Céljuk egy olyan munkamodell meghonosítása volt, amely a vállalkozói kedvet ösztönzi, a vállalkozók hasznára és örömére válik, hatékony és támogató. A két testvér azóta számtalan vállalkozást segítő feladatot vállalt, 2010-ben az Év Fiatal Vállalkozói címet, 2011-ben az Év Zöld Irodája bronzérmét, 2013-ban Az Év Irodája Design Díjat nyerték el és 2014-ben pedig Az Év Coworking Irodájának is megválasztották a LOFFICE-t.

“Kiemelt célunk a magyar startup vállalkozások támogatása. Pitch versenyeink során a fiatalokat az európai startup világ olyan vezető fesztiváljaira sikerült már eljuttatnunk, mint a bécsi Pioneers Festival vagy a párizsi LeWeb, ahol a résztvevőknek lehetősége nyílt arra, hogy több ezer fős szakmai közönség és több száz befektető előtt mutatkozzanak be. Idén tavasszal az OXO Labs-szel közösen elindítottuk továbbá CEE Lift Off! névre hallgató regionális startup versenysorozatunkat” – mondta Klementz Kata, a LOFFICE társalapítója.

“A CESA-díj keretein belül ebben az évben 8 kategóriában 10 ország vett részt.  Ezzel a díjjal közösségi aktivitásaink nemzetközi színtéren is elismertté válnak. A nemzetközi zsűri tagjai között olyan neves szervezetek képviseltették magukat, mint például a Hewlett-Packard, a Ringier Axel Springer, a TechCrunch vagy a Wundercar. Ez az elismerés tartós motivációt és új energiát ad nekünk. A sok munkáról szól, melyet üzleti, kulturális, társadalmi szerepvállalásunk megvalósítása során véghezvittünk, és amely megerősít minket abban, hogy érdemes folytatnunk”- nyilatkozott Klementz Kata a díjátadó kapcsán.

A kreatív- és az üzleti szféra metszéspontján elhelyezkedő újgenerációs iroda más hírrel is jelentkezik idén ősszel: a LOFFICE újabb közösségi térrel, egy közösségi penthouse bisztróval és rendezvényhelyszínnel bővült októberben. A Paulay Ede utca 55. szám alatti coworking iroda legfelső emeletén megnyílt „TASTE Loffice“ ezentúl tovább erősítheti a LOFFICE csapatának közösségi szemléletformáló, a vállalkozói kultúrát segítő tevékenységét.

A Paulay Ede utcai és a Salétrom utcai irodájukat korábban az irodablog.hu is bemutatta.

SOCIAL BOX