Megindult a munka az UNICEF budapesti szolgáltatóközpontjában

20 lehetséges lokáció közül 3 maradt versenyben (Prága, Kuala Lumpur és Budapest), melyek közül végül Budapest került kiválasztásra. A döntést az alacsony költségek, a képzett munkaerő és Magyarország kiváló infrastruktúrája segítették. Az új budapesti központ főleg pénzügyi és HR feladatokat lát majd el. A Cushman & Wakefield budapesti irodájának csapata bemutató ügynökségként működött közre a […]

20 lehetséges lokáció közül 3 maradt versenyben (Prága, Kuala Lumpur és Budapest), melyek közül végül Budapest került kiválasztásra. A döntést az alacsony költségek, a képzett munkaerő és Magyarország kiváló infrastruktúrája segítették. Az új budapesti központ főleg pénzügyi és HR feladatokat lát majd el.

A Cushman & Wakefield budapesti irodájának csapata bemutató ügynökségként működött közre a bérbeadó és a Magyar Kormány között, aki a bérlő oldaláról vet részt a tranzakcióban. Az új központ a UNICEF pénzügyi és HR feladatainak ellátását vezeti világszerte, mely lehetővé teszi a gyermek szervezet hatékonyabbá tételét és a költségek csökkentését.

A globális szolgáltatóközpont az egész szervezetet látja majd el, több, mint 300 alkalmazottal, több nyelven, az összes UNICEF kirendeltség adminisztratív feladatait, a kifizetéseket, a számla feldolgozást, a fizetéseket, a HR funkciókat és az informatikai ügyfélszolgálatot is beleértve.

Pados Gergely, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodájának ügyvezetője elmondta: “rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy megtaláltuk a legmegfelelőbb helyet a világ egyik legnagyobb szervezetének szolgáltató központja részére. Egyre több SSC választja Magyarországot más európai országokkal szemben, a magasan képzett, ámde olcsó munkaerő miatt. Örülünk, hogy a mi szakembereink rendelkeznek a legkiterjedtebb és legkifinomultabb ügyfélkörrel a piacon, mely lehetővé teszi, hogy ilyen jó nevű bérlőkkel kerülhessenek kapcsolatba, mint a UNICEF.”

Szántó Tamara, Associate, a Cushman & Wakefield bérbeadási szakembere hozzátette: “Örülünk, hogy részt vehettünk a UNICEF irodakeresési folyamatában. Több lehetőséget is mérlegeltünk Budapesten, de végül a Centrál Udvar felújítás utáni minősége, biztonsági adottságai és elhelyezkedése voltak a döntő érvek. A környező szolgáltatások, az elhelyezkedés, valamint a tömegközlekedési ellátottság voltak a UNICEF számára a legfontosabbak.”

A 15,000 négyzetméter területű Centrál Udvar irodaház, Budapest 7. kerületében kínál A kategóriás, rugalmasan kialakítható irodaterületeket, különböző méretben. A 8 emeletes épület az Astoria és a Deák tér közelében, a város tömegközlekedési csomópontjában helyezkedik el.

SOCIAL BOX