Exkluzív teret építenek az Eiffel Palace-ban

A Magyar Nemzeti Bank még 2014-ben vásárolta meg a Nyugati tér sarkán található Eiffel Palace irodaházat, amely többször nyert nemzetközi díjat különböző ingatlanszakmai rendezvényeken. A Közbeszerzési Értesítőben található kiírás értelmében az Eiffel Palace 7. emeletén jön létre egy meglehetősen kis alapterületű, mindössze 484 m2 nagyságú exkluzív tér, ahol több funkciót is telepítenek majd. Így lesz itt multifunkciós […]

A Magyar Nemzeti Bank még 2014-ben vásárolta meg a Nyugati tér sarkán található Eiffel Palace irodaházat, amely többször nyert nemzetközi díjat különböző ingatlanszakmai rendezvényeken. A Közbeszerzési Értesítőben található kiírás értelmében az Eiffel Palace 7. emeletén jön létre egy meglehetősen kis alapterületű, mindössze 484 m2 nagyságú exkluzív tér, ahol több funkciót is telepítenek majd.

Így lesz itt multifunkciós konferenciatér, teraszra tájolva kisebb elnöki tárgyaló, mely 24 fő befogadására alkalmas. Utóbbi két fő részre tagolódik, hiszen létrejön egy nagy és egy kis konferenciatér. A terem leválasztott állapotban helyi tárgyalóként is használható lesz.

Mindemellett terveznek egy klubkönyvtárat, amely egy open space jellegű kisebb közösségi tér az exkluzív kilátást biztosító épületsarok felé pozícionálva. A szuperkönyvtár pedig részben a klubkönyvtár teréhez kapcsolt tér lesz digitális dokumentumok elérésére. Csak olyan cég pályázhat, amelyek árbevétele elérte az utóbbi három évben a 300 millió forintot.

SOCIAL BOX