Ez volt az év legjelentősebb irodabérleti tranzakciója

A Nokia Networks kizárólagos bérlőképviseleti megbízásából az Eston International Ingatlantanácsadó Zrt. átfogó piaci tendert hirdetett, melynek eredményeként a Nokia Networks számára új, 25 ezer négyzetméteres bér-irodaépületet fejleszt a Futureal a Corvin Sétányon, Technology and Science Park néven. Az ingatlantanácsadó segítségével – a kivitelezés idejére – 16 ezer négyzetméternyi irodaterületre is sikerült bérleti szerződést hosszabbítani, tudta […]

A Nokia Networks kizárólagos bérlőképviseleti megbízásából az Eston International Ingatlantanácsadó Zrt. átfogó piaci tendert hirdetett, melynek eredményeként a Nokia Networks számára új, 25 ezer négyzetméteres bér-irodaépületet fejleszt a Futureal a Corvin Sétányon, Technology and Science Park néven. Az ingatlantanácsadó segítségével – a kivitelezés idejére – 16 ezer négyzetméternyi irodaterületre is sikerült bérleti szerződést hosszabbítani, tudta meg az OGH hírügynökség.

A projekt előkészítése és lebonyolítása több mint másfél évet vett igénybe; az ügylet nagyságrendjét jól mutatja az is, hogy az adott megállapodás az elmúlt öt év top 4 irodabérleti tranzakciójának egyike. Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A Nokia Networks megbízása egy rendkívül összetett ugyanakkor szép szakmai kihívás elé állított minket, aminek sikerült maradéktalanul megfelelnünk. A tranzakcióba sok energiát és munkaórát fektettünk, és az, hogy teljesítményünkkel a szakma elismerését is kivívtuk, külön örömmel tölt el.”

A cégvezető hozzátette: „Az idei év nem csak a most díjazott, kiemelt bérlőképviseleti szolgáltatásunk elismerése miatt emlékezetes számunkra, de a tulajdonosi szerkezet leegyszerűsítése okán is mérföldkőnek tekinthető. Az Eston International egyedüli tulajdonosaként hiszem, hogy az Eston, mint a hazai piac legnagyobb független ingatlan tanácsadója 2016-ban is látványos, elismerésre méltó eredményeket tud prezentálni.”

A 2015-ben már 22 éves fennállását ünneplő Eston International teljes körű megoldásokat kínál ügyfeleinek az üzleti ingatlanok valamennyi területén. Az Eston közvetítői, értékelői és tanácsadói tevékenysége mellett 2012-től már integrált ingatlanüzemeltetési szolgáltatást is kínál; tevékenységi területe a kereskedelmi ingatlanok valamennyi részpiacára kiterjed az irodáktól a raktározási ingatlanokig, az üzlethelyiségektől a fejlesztési és befektetési célú ingatlanokig. Az Eston a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) és a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fórumának (BRF) tagja; szakmai elismerései mellett (az „Év Ingatlanforgalmazója”, „Best Cerean”, az „Év Ingatlanértékelője” és a BBJ által adományozott „Legjobb ingatlan-tanácsadó”) 2014-ben ötödik alkalommal díjazták a „Business Superbrands” címmel. 

SOCIAL BOX