Találkozunk az ingatlanpiac legnagyobb ünnepén? Varázslat az Iparművészeti Múzeumban

Az immár hatodik alkalommal kiírásra került Az Év Irodája versenyre rekordszámú nevezés érkezett a hét kategóriában, ezért nagyon izgalmas versenyre van kilátás. A szakmai zsűri február 11-én a VI. iroda.hu Díjátadó Gálán hirdeti ki a győzteseket, amely Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci rendezvénye. Tavaly közel 220 szakember jelenlétében ismerhettük meg a nyerteseket, idén pedig a vendégek száma […]

Az immár hatodik alkalommal kiírásra került Az Év Irodája versenyre rekordszámú nevezés érkezett a hét kategóriában, ezért nagyon izgalmas versenyre van kilátás. A szakmai zsűri február 11-én a VI. iroda.hu Díjátadó Gálán hirdeti ki a győzteseket, amely Magyarország legnagyobb ingatlanpiaci rendezvénye. Tavaly közel 220 szakember jelenlétében ismerhettük meg a nyerteseket, idén pedig a vendégek száma várhatóan eléri a 300 főt. Mivel a rendezvény immár kinőtte a Budapest Music Centert, ezért a szervező iroda.hu új méltó helyszínt keresett a Díjátadó Gála számára. A választás az Iparművészeti Múzeumra esett, amely mind történelmi múltja, mind pedig fantasztikus hangulata és építészeti öröksége miatt csodálatos díszlete lesz az idei gálának, jól jelzi a magyar építészet varázslatos múltját, miközben falai között a jelenét és jövőjét mutatják be.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét vendégül láthatjuk a hazai szakma szereplőit, hiszen az iroda.hu Díjátadó Gála a magyar ingatlanpiac igazi ünnepe. A szakemberek itt találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, latolgathatják, hogy mit hoz az új esztendő. A február 11-i rendezvényünket igazi áttörésnek is nevezhetjük, hiszen közel 300 szakembert várunk az eseményre, ezért is választottuk új helyszínként az Iparművészeti Múzeumot, amelynek adottságai, története és miliője egyedülálló Magyarországon. Az idei versenyre 7 kategóriában 84 pályázat érkezett – nem számítva Az Év Ingatlanpiaci Személyisége jelöltjeit –, amely minden várakozásunkat felülmúlta, és nagyon pozitív visszajelzés számunkra, hogy érdemes dolgozni, fejlődni, újra és újra megrendezni a versenyt. Találkozzunk a Díjátadó Gálán!” – mondta Kalmár Zoltán, a verseny ötletgazdája és védnöke, az iroda.hu csoport alapítója, az ingatlan.com kereskedelmi üzletág-vezetője.

Az alábbi kategóriákban hirdetnek győztest a Díjátadó Gálán:

Az Év Irodája

Az Év Irodaháza Bérlői Díj

Az Év Új Ingatlanfejlesztése

Az Év Tervezett Projektje

Az Év Legzöldebb Projektje

Az Év Üzemeltető Cége

Az Év Ingatlanpiaci személyisége

Jegyek korlátozott számban még kaphatók február 5-éig. Jegyvásárlás és további információk: http://azevirodaja.hu/jegyvasarlas. A rendezvény főtámogatója a Lohn Ügyvédi Iroda.

Céginformációk

Az iroda.hu csoport a hazai kereskedelmi ingatlanpiac vezető médiacsoportja, amely számos portált működtet (többek között az iroda.hu-t, a realista.hu-t, a retail.hu-t, a raktar.hu-t, az irodablog.hu-t); minden évben 30 ezer példányban megjelenteti a prémiumkategóriás Ingatlan Évkönyvet; valamint immár hagyományos jelleggel megrendezi Az Év Irodája versenyt és a Díjátadó Gálát.  Az iroda.hu csoport az Ingatlan.com Zrt. portfólió tagja.

SOCIAL BOX