Sellyey Tamás a DBH Groupnál. Új ingatlanstratégia a láthatáron

Sellyey Tamás, MRICS (42) 1998-tól 13 éven keresztül az ingatlanszakmában dolgozott tanácsadói, befektetői és fejlesztői oldalon egyaránt. Ez idő alatt megbízatásai között szerepelt a Gordon & Webster tanácsadó cég ügyvezetése, a DTZ nemzetközi ingatlan-tanácsadó ügynökség magyarországi befektetési üzletágának vezetése, majd az Indotek Group értékesítési és marketing igazgatói pozíciója. Ezután az ingatlanszakmától ideiglenesen eltávolodva 2011-2014 között a […]

Sellyey Tamás, MRICS (42) 1998-tól 13 éven keresztül az ingatlanszakmában dolgozott tanácsadói, befektetői és fejlesztői oldalon egyaránt. Ez idő alatt megbízatásai között szerepelt a Gordon & Webster tanácsadó cég ügyvezetése, a DTZ nemzetközi ingatlan-tanácsadó ügynökség magyarországi befektetési üzletágának vezetése, majd az Indotek Group értékesítési és marketing igazgatói pozíciója.

Ezután az ingatlanszakmától ideiglenesen eltávolodva 2011-2014 között a Philips Lighting vezérigazgatója, valamint a Philips Hungary országos képviselője volt. Majd újabb kihívást fogadott el: a munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés piacán tevékenykedő Work Force HR tanácsadó cég ügyvezető igazgatójaként részt vett a vállalat restrukturálásában.

Ezt követően érkezett hozzá a DBH Group felkérése a teljes ingatlan portfólió kezelésére és az ingatlanüzletág fejlesztésére, melyet örömmel fogadott el, hiszen karrierjének jelentős részét ebben a szakmában töltötte, ahol tapasztalatát és üzleti kapcsolatait a leginkább tudja kamatoztatni. Az ingatlan portfólió menedzselése mellett a DBH Serviced Office divíziójának irányítása is feladatai közé tartozik, amelynek célja, hogy rugalmas bérleti konstrukció mellett nyújtson szolgáltatott, virtuális és készenléti irodát, valamint különböző üzleti kényelmi szolgáltatásokat az ügyfeleknek.

Aktív szerepet vállal szakmai és üzleti szervezetek életében, mint például a Royal Institution of Chartered Surveyors, a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara és a Menedzserek Országos Szövetsége.

DBH Group-ról

A több mint 20 éves múltra visszatekintő nemzetközi üzleti és befektetési szolgáltatások piacán egyedi üzleti modelljéről ismert holland-magyar alapítású DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre épülő üzleti szolgáltatásokat (pénzügy, adótanácsadás, pályázat- és projektmenedzsment, üzletfejlesztési és informatikai szolgáltatások), harmadrészt pedig kockázati tőkét és startup inkubációs szolgáltatásokat biztosít a hazai és nemzetközi kis- és középvállalkozásoknak. A DBH Group nemzetközi irodahálózata révén számos befektetést hajtott végre az országban és a régiónkban az elmúlt két évtizedben.

A DBH szolgáltatásainak legfontosabb célja, hogy a régióba érkező vállalatoknak megkönnyítse és elősegítse a terjeszkedését, továbbá optimalizálja és eredményesebbé tegye a régióban való működésüket. Szolgáltatásköre lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kizárólag a főtevékenységükre koncentráljanak azáltal, hogy a helyi üzleti ismerettel és nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek és a korszerű infrastruktúra megteremti számukra a tökéletes üzleti környezetet.

A cégcsoport saját irodákkal rendelkezik Hollandiában, Magyarországon, Csehországban és Romániában, valamint kiterjedt üzleti portfólióval az Egyesült Államoktól Nyugat-Európán át a Kaukázusig.

 

SOCIAL BOX