Török Árpád Az Év Ingatlanpiaci Személyisége

„Ez a kategória évről-évre egyre szorosabb versenyt eredményez, mivel rendkívül profi embereket ajánlanak, neveznek. Emiatt nagyon nehéz dolgunk volt idén is, de azt hiszem jó döntést hoztunk. Török Árpád sikereit mindenképp szeretném felsorolni, mert a teljesítménye megsüvegelendő. Már több mint 19 éve tevékenykedik a nemzetközi ingatlanfejlesztési és tanácsadó szakmában. A pénzügyi és gazdasági válság minden […]

„Ez a kategória évről-évre egyre szorosabb versenyt eredményez, mivel rendkívül profi embereket ajánlanak, neveznek. Emiatt nagyon nehéz dolgunk volt idén is, de azt hiszem jó döntést hoztunk. Török Árpád sikereit mindenképp szeretném felsorolni, mert a teljesítménye megsüvegelendő. Már több mint 19 éve tevékenykedik a nemzetközi ingatlanfejlesztési és tanácsadó szakmában. A pénzügyi és gazdasági válság minden vezérigazgatót extrém nehéz kihívások elé állította, de tudásának, rátermettségének és kiváló csapatának köszönhetően a legnehezebb időszakot is sikerrel átvészelték” – mondta Scheer Sándor, a Market Építő Zrt. tulajdonos-vezérigazgatója, a szakmai zsűri felelős tagja.

“A válság alatt végzett tevékenysége a TriGranitot nagymértékben segítette, munkája támogatta a gazdasági krízis nehézségein történő túllendülést. Vezérigazgatósága idején a TriGranit a régióban több százezer m2 területen fejlesztett kereskedelmi és irodapiaci ingatlanokat. Nevét a magyar szakmán kívül, a régióban és egész Európában ismerik. Török Árpád közreműködésével augusztusban létrejöhetett az év legnagyobb ingatlanpiaci tranzakciója a közép-kelet európai régióban” – folytatta Scheer Sándor.

„Szinte véletlenül csöppentem bele ebbe a szakmába, végzettségemet tekintve nem vagyok sem mérnök, sem kivitelezési szakember. Így az ingatlanszektorban eltöltött 20 évem bizonyos tekintetben a folyamatos tanulásról szólt. A ranglétrát klasszikusan végiglépkedve mind iroda, mind kereskedelmi ingatlanok bérbeadása és fejlesztése terén sokat dolgoztam itthon és külföldön, és eközben a RICS tagságot is megszereztem. Az így elsajátítható regionális tapasztalat mindenképpen jót tesz a szakmaiságnak. Személy szerint abból a szempontból is szerencsésnek mondhatom magamat, hogy az eddigi életutam során nagyon jó szakemberek mellett dolgozhattam és dolgozhatok ma is. És ami hasonló módon fontos – mindig is egy nagyon jó csapat vesz körül. Egyedüli jó játékosként nehéz megnyerni bármilyen meccset is” – tette hozzá Török Árpád, a TriGranit vezérigazgatója.

SOCIAL BOX