A CBRE Az Év Property Management Cége

A világ legnagyobb ingatlan-tanácsadó vállalatának magyarországi irodája 2013. decemberében indította el ingatlanvagyon-kezelési üzletágát. 2015-ben a CBRE új megbízásai közt szerepelt a tavaly átadott fejlesztés közül a Váci Greens C épület (tulajdonos: ATENOR Group) és az M0 Business Park logisztikai központ (tulajdonos: IDI Gazeley) üzemeltetése, amellyel további több mint 50 000 m2-rel nőtt a menedzselt ingatlanállomány, […]

A világ legnagyobb ingatlan-tanácsadó vállalatának magyarországi irodája 2013. decemberében indította el ingatlanvagyon-kezelési üzletágát. 2015-ben a CBRE új megbízásai közt szerepelt a tavaly átadott fejlesztés közül a Váci Greens C épület (tulajdonos: ATENOR Group) és az M0 Business Park logisztikai központ (tulajdonos: IDI Gazeley) üzemeltetése, amellyel további több mint 50 000 m2-rel nőtt a menedzselt ingatlanállomány, ezzel két év alatt egy világszínvonalú 35 fős 200 000 m2-t üzemeltető cég jött létre.

„A zsűri és a szervezők észlelték, hogy az ingatlan-üzemeltetési szolgáltatások markánsan két irányban, a létesítménygazdálkodás (FM) és az ingatlan-menedzsment (PM) irányában fejlődtek. Ezért a mezőnyben a legjobb PM szolgáltatót, a CBRE-t különdíjjal jutalmazták. A CBRE dinamikus növekedése és környezettudatossága miatt érdemelte ki ezt a különdíjat” – indokolta a szakmai zsűri döntését Dr. Hajnal István, a zsűri felelős tagja.

„A CBRE Asset Services (Property Management) üzletágának legnagyobb erőssége az ügyfelekkel napi kapcsolatot ápoló, szakértő kollégák és az a globális tudásbázis, amit a világ legnagyobb nemzetközi ingatlan-tanácsadó vállalata biztosít. A cégen belül olyan követelményeknek kell megfelelni, amely biztosítja, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a legoptimálisabb IT megoldásokkal. A CBRE globális hátterére támaszkodva az ingatlankezelésen túlmutató, integrált (pl. könyveléssel egybekötött) szolgáltatásokat kínál partnereinek: a kereskedelmi ingatlanok értékét egységes – az üzemeltetés, bérbeadás, marketing és a befektetési szolgáltatások teljes skáláját felölelő – megközelítéssel maximalizálja” – mondta Kákosy Zsolt MBA, MRICS, a CBRE ingatlanvagyon-kezelési üzletágának vezetője.

„Az Asset Services (Property Management) csapat széles tapasztalatokkal bír különböző típusú egységek üzemeltetésében úgy mint irodaházak (pl: Andrássy Palace, Liget Center), ipari (M0 Central Business Park) és kiskereskedelmi ingatlanok (pl: Pólus Center, Campona). A CBRE kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalási tevékenységekre is. A rendszeres jótékonysági tevékenység mellett (pl.: általános iskolai, alapítványi támogatások), a bolygónkért érzett felelősség is kitüntetten fontos számunkra. Üzemeltetési portfoliónkban számos olyan ingatlan is található amelyek zöld minősítést kaptak (pl: Váci Greens C – BREEAM Excellent) és a CBRE maga is zöld üzemeltetési tevékenységet át el (BREEAM – in management)” – tette hozzá Kákosy Zsolt

 

SOCIAL BOX