Futó Péter újabb 4 évre az MGYOSZ elnöke

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) 2016. február 16-án tartotta éves közgyűlését. Az eseményen a közgyűlés elfogadta az MGYOSZ előző évben végzett tevékenységéről szóló beszámolót és mérleget, jóváhagyta a 2016. évi költségvetését, illetve a közgyűlés tagjai megválasztották a Szövetség új tisztségviselőit a következő ciklusra. A tisztújító közgyűlésen a szavazásra jogosult képviselők egyhangú döntése alapján […]

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) 2016. február 16-án tartotta éves közgyűlését. Az eseményen a közgyűlés elfogadta az MGYOSZ előző évben végzett tevékenységéről szóló beszámolót és mérleget, jóváhagyta a 2016. évi költségvetését, illetve a közgyűlés tagjai megválasztották a Szövetség új tisztségviselőit a következő ciklusra.

A tisztújító közgyűlésen a szavazásra jogosult képviselők egyhangú döntése alapján újabb négy évre megválasztották Dr. Futó Péter az MGYOSZ elnökévé és Dr. Vadász Pétert a szervezet társelnökévé. Az esemény napirendjének megfelelően megválasztották a szervezet alelnökeit, az elnökség, valamint a Mandátumvizsgáló-, az Ellenőrző- és az Etikai Bizottság tagjait is.

Dr. Futó Péter, az újraválasztásával kapcsolatban elmondta: “nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a legnagyobb hazai munkaadói érdekvédelmi szervezet, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségre újra bizalmat szavazott nekem az elnöki teendők ellátására. Megígérhetem, hogy a következő négy évben is segítjük majd az általunk képviselt, nagyságrendileg 6000 közép- és nagyvállalatot abban, hogy minél sikeresebbek legyenek a hazai és a nemzetközi piacokon egyaránt, ezáltal pedig az egész magyar gazdaság is tovább fejlődhessen.”

SOCIAL BOX