A Futureal alapítója lett Az Év Menedzsere

A Menedzserek Országos Szövetsége 22. alkalommal tartotta meg bálját a hazai vállalatok, nonprofit szervezetek és a közszféra vezetőinek részvételével. A szervezet átadta elismeréseit is. Az Év menedzsere 2015 díjat az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Futureal alapító-társtulajdonosának, Futó Péternek adták át. Az Év fiatal menedzsere 2015 díjat Várkonyi Balázs, azelektronikai eszközök kiskereskedelmével foglakozó Extreme Digital ügyvezető igazgatója nyerte el. Az idei […]

A Menedzserek Országos Szövetsége 22. alkalommal tartotta meg bálját a hazai vállalatok, nonprofit szervezetek és a közszféra vezetőinek részvételével. A szervezet átadta elismeréseit is. Az Év menedzsere 2015 díjat az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Futureal alapító-társtulajdonosának, Futó Péternek adták át.

Az Év fiatal menedzsere 2015 díjat Várkonyi Balázs, azelektronikai eszközök kiskereskedelmével foglakozó Extreme Digital ügyvezető igazgatója nyerte el. Az idei évben először adták át az Év menedzsere életműdíjat, melyet Mosonyi Györgynek a MOL Nyrt. felügyelőbizottsága elnökének adtak.

A díjakat a szervezet elnöksége ítélte oda. A szövetség szerint az idei rendezvényen eddig soha nem látott létszámban képviselték magukat a cégvezetők, így az eddigi legnagyobb bált tarthatták meg.

SOCIAL BOX