A STRABAG PFS üzemelteti az ELMŰ-ÉMÁSZ létesítményeit

Az elnyert megbízás alapján 2017 végéig a STRABAG Property and Facility Services Zrt. látja el az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport valamennyi létesítményének üzemeltetését, takarítását, kertészeti feladatainak koordinálását és ellenőrzését. A kétéves időtartamra kötött üzemeltetési keretszerződés kitér az épületekben található, illetve azok részét képező berendezések, hálózatok karbantartási és hibajavítási tevékenységeinek elvégzésére, de az új szolgáltató feladata lesz a […]

Az elnyert megbízás alapján 2017 végéig a STRABAG Property and Facility Services Zrt. látja el az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport valamennyi létesítményének üzemeltetését, takarítását, kertészeti feladatainak koordinálását és ellenőrzését. A kétéves időtartamra kötött üzemeltetési keretszerződés kitér az épületekben található, illetve azok részét képező berendezések, hálózatok karbantartási és hibajavítási tevékenységeinek elvégzésére, de az új szolgáltató feladata lesz a diszpécser szolgálat, a gyorsszolgálat, a hotline terület működtetése, ellenőrzése és az ezekkel kapcsolatos szerződések kezelése is. A megbízás 220 telephely 85 700 négyzetméteres belső és 722 800 négyzetméteres külső területének üzemeltetését, gondozását foglalja magában.

Az ELMŰ Nyrt. és az ÉMÁSZ Nyrt. együtt Magyarország egyik legnagyobb áramszolgáltató vállalata. Az ELMŰ Nyrt. Budapesten és agglomerációjában, az ÉMÁSZ Nyrt. pedig Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyékben, valamint Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye egyes részein mintegy kétmillió ügyfél számára biztosítja a villamos energiát egyetemes szolgáltatóként. A Társaságcsoport ezen felül több ezer vállalati ügyfél versenypiaci kereskedőpartnere.

A STRABAG PFS Magyarország piacvezető üzemeltető cégeként több mint 3,7 millió m2 ingatlanterületet és 8 millió m2 külterületet üzemeltet napi 24 órában. Az ELMŰ-ÉMÁSZ-tól elnyert presztízsértékű megbízással, ami az FM piac idei legnagyobb volumenű szerződéskötése is egyben, a cég tovább erősítette piacvezető pozícióját.

SOCIAL BOX