Ügyvezető váltás a Rustler kft.-nél

A több mint nyolcvan éves múltra visszatekintő, osztrák tulajdonú Rustler Group a kelet-közép-európai ingatlanpiac meghatározó szereplője, amely a legkülönbözőbb ingatlantípusok és használói számára nyújt széleskörű szolgáltatásokat, úgy mint property management; facility management; ingatlanfejlesztés, -közvetítés és értékbecslés; valamint számos műszaki szolgáltatás. A cégcsoport magyar vállalata, a Rustler Kft. 2008-ban alakult, amely Langbein Valentin vezetése alatt az […]

A több mint nyolcvan éves múltra visszatekintő, osztrák tulajdonú Rustler Group a kelet-közép-európai ingatlanpiac meghatározó szereplője, amely a legkülönbözőbb ingatlantípusok és használói számára nyújt széleskörű szolgáltatásokat, úgy mint property management; facility management; ingatlanfejlesztés, -közvetítés és értékbecslés; valamint számos műszaki szolgáltatás.

A cégcsoport magyar vállalata, a Rustler Kft. 2008-ban alakult, amely Langbein Valentin vezetése alatt az elmúlt évtizedben a hazai piac jelentős szereplőjévé lépett elő, ingatlanportfóliója és szolgáltatási köre az évek során folyamatosan növekedett, számos ingatlant kezel a hazai és a nemzetközi Ügyfelek megelégedésére. Most azonban a sikeres és eredményes együttműködést követően a Rustler Kft. és Langbein Valentin útjai közös elhatározással elválnak egymástól. Valentin új kihívásokat keresve más szakmai területen fog bizonyítani, a Rustler Kft. pedig bővíteni kívánja szakmai tevékenységét és ügyfélkörét, valamint a piacon további részesedést kíván elérni, így az ügyvezetői feladatokat Karsai Tibor vette át június 12-től.

Tibor közgazdászként végzett Magyarországon, Bécsben Facility Management diplomát szerzett, majd szintúgy Ausztriában sikeresen abszolválta a Real Estate Management mesterképzést is. Közel 20 éves szakmai tapasztalatát osztrák, német és dán multinacionális vállalatoknál szerezte hazai és nemzetközi terepen, miközben sikeresen dolgozott vezető beosztásokban. Több nemzetközi szolgáltató magyar leányvállalatát indította el és építette fel, emellett nyolc évig szakirányú oktatási tevékenységet is végzett.

„Nagyon örülök és igazi szakmai kihívásnak érzem, hogy a Rustler ügyvezetőjeként egy sikeres és folyamatosan bővülő ingatlanportfólióval rendelkező Real Estate specialista vállalatnál dolgozhatok. Fontosnak tartom, hogy a Rustler működése és az Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások minősége folyamatos maradjon és tovább fejlődjön, ezért Valentinnel maximálisan együttműködünk, hogy az átmeneti állapot zökkenőmentes legyen. Ügyvezetőként szélesíteni és színesíteni szeretném a vállalat szolgáltatási repertoárját, miközben más típusú ingatlanokat is szeretnénk a portfóliónk részévé tenni új, innovatív megoldásokat alkalmazva” – hangsúlyozta Karsai Tibor.

„Szinte napra pontosan 10 évig láttam el a Rustler ügyvezetői feladatait. Ez az évtized sok munkát, tanulást, tapasztalatot és sok-sok értékes barátot hozott a számomra, amit a Rustlernek köszönhetek. Örömmel tölt el, hogy a jelenleg kezelt portfóliónk folyamatosan növekedett, sőt, nemrég egy új projekttel bővült, hiszen immár a vadonatúj, 21. századi megoldásokat és zöld technológiákat alkalmazó GTC White House irodaház kezelését is ellátjuk a Váci úton. Biztos vagyok abban, hogy Tibor személyében – ismerve kiemelkedő szakmai múltját – a cég jó kezekbe kerül, ezért nyugodt szívvel adom át a stafétabotot, miközben én immár teljes időben szenvedélyemre az ingatlanpiac digitalizálódására, a Proptech-re fordítom a figyelmem ” – tette hozzá Langbein Valentin.

(www.rustler.hu)

SOCIAL BOX