Bővül Pécsett az IT Services szolgáltató központja

A Pécsen 2012 óta jelen levő IT Services Hungary (ITSH) Kft. további létszámemelést tervez városunkban. Az elsősorban német és angol nyelven beszélő, informatikai tapasztalattal rendelkező munkavállalókkal bővítik a foglalkoztatottak létszámát. – Terveink szerint 2016-ban 200 fővel bővítjük pécsi telephelyünk létszámát. Eddig a Nagy Lajos király úton lévő irodaház felét béreltük, most az épület másik felét […]

A Pécsen 2012 óta jelen levő IT Services Hungary (ITSH) Kft. további létszámemelést tervez városunkban. Az elsősorban német és angol nyelven beszélő, informatikai tapasztalattal rendelkező munkavállalókkal bővítik a foglalkoztatottak létszámát.

– Terveink szerint 2016-ban 200 fővel bővítjük pécsi telephelyünk létszámát. Eddig a Nagy Lajos király úton lévő irodaház felét béreltük, most az épület másik felét vesszük bérbe – közölte Sümegi Zsuzsanna, a vállalat kommunikációs szóvivője, aki hozzátette, hogy az épületen külső munkálatokat is végeznek, tehát azonos megjelenést kap, mint a másik oldal.

A szakember elárulta, hogy az egykori Szakszervezetek Házában a felújítási és korszerűsítési munkálatokat követően további 280 munkahelyet alakítanak ki. Mivel jelenleg 560 munkatárs dolgozik a cégnél, kijelenthető, hogy a közeljövőben ezer főre emelkedik a pécsi foglalkoztatottak létszáma.

Az ITSH azonban nem csupán a munkavállalók számának növelésében, hanem az általa nyújtott szolgáltatások kiterjesztésében is gondolkodik. A vállalat pécsi tevékenysége 2012-ben az úgynevezett helpdesk, illetve informatikai rendszerek üzemeltetésével kapcsolatos szolgáltatások indításával kezdődött, ma már azonban alkalmazásfejlesztést, projektmenedzsmentet és IT szolgáltatásmenedzsmentet is végeznek Pécsen.

SOCIAL BOX