Ingatlan Regatta szeptemberben! Jön a szakma nagy vitorlásversenye

Az ingatlanpiaci szakembereknek is szükségük van arra, hogy egy különleges hétvégén egy különleges helyen találkozzanak egymással, ahol nem csak lazulhatnak, beszélgethetnek, kapcsolatokat építhetnek, hanem egy fantasztikus versenyen is részt vehetnek. Az iroda.hu és az ingatlan.com szeptember 24-25-én Balatonkenesén rendezi meg Magyarország első Ingatlan Regatta versenyét a kereskedelmi és a lakóingatlanpiac képviselőinek, amely egy életre szóló […]

Az ingatlanpiaci szakembereknek is szükségük van arra, hogy egy különleges hétvégén egy különleges helyen találkozzanak egymással, ahol nem csak lazulhatnak, beszélgethetnek, kapcsolatokat építhetnek, hanem egy fantasztikus versenyen is részt vehetnek. Az iroda.hu és az ingatlan.com szeptember 24-25-én Balatonkenesén rendezi meg Magyarország első Ingatlan Regatta versenyét a kereskedelmi és a lakóingatlanpiac képviselőinek, amely egy életre szóló élmény lesz a  résztvevőknek.

A Balaton a maga páratlan szépségével és különleges hangulatával a verseny legméltóbb helyszíne. A magyar tenger – akár csak Budapest – az elmúlt 25 év szimbóluma is, hiszen hihetetlen változások következtek be a helyi ingatlanpiacon. Természetesen a víz, a nyár és az éltető nap mit sem változott, de eközben európai színvonalú szolgáltatásokkal találkozhatunk már, gondoljunk csak a kikötőkre és a gőzerővel fejlődő vitorlás kultúrára; gondoljunk a gasztronómiára és a borászatokra, vagy elég ha a Balaton-felvidék, azaz a magyar Toszkána tündéri falvaira gondolunk, és akkor még nem beszéltünk a Balatont övező épített örökségünkre.

A hófehér vitorlával dagadó hajók a Balatonon nem csak a hazai ingatlanszakma fejlődését, hanem a felkészült szakembereket is szimbolizálják, akik nap mint nap új kihívásokkal szembesülnek, akik hol kedvező, hol kedvezőtlen időjárási/piaci viszonyok között irányítják a hajójukat. Ezt a szimbolikus utazást az iroda.hu csoport most a valóságban is bemutatja, hiszen az Ingatlan Regatta egy olyan vitorlásverseny lesz, amelyen mind amatőrök, mind profik részt vehetnek. A vitorlázásban járatlanok, de a sport iránt érdeklődők szakképzett kapitányok és mancsaft segítségével versenyezhetnek majd a bérelhető hajókon.

Igazi kihívás lesz a Magyarországon egyedülálló rendezvény, a szervezők mintegy húsz hajó indulására számítanak, vagyis csaknem kétszáz fő versenyezhet a magyar tengeren, hogy kiderüljön a nap végére, ki a legény a gáton.  Nyílt sisakos küzdelem, ahol nem számít a hozam, nem számít a bérleti díj, és nem számít a négyzetméterár. Az egész napos programok és a minden igényt kielégítő környezet a parton nézelődők számára is garantálja a kellemes kikapcsolódást.

A verseny szervezését az iroda.hu és az ingatlan.com a legjobb hazai szakemberre bízta, hiszen a tizenegyszeres Kékszalag-győztes, Soling-világbajnok, sokszoros magyar bajnok Litkey Farkast, a Litkey Sailing Team csapatvezetőjét kérték fel. A nemzetközi hírű vitorlás lesz a verseny magas színvonalának garanciája: a professzionális eseményen nem csak profik indulhatnak, így bárki megízlelheti ezt a különleges életérzést. Minden ingatlanpiaci céget szeretettel várnak a szervezők, ahol a résztvevők élményekkel és új üzleti kapcsolatokkal egyaránt gazdagodhatnak.

Ne feledjünk! Navigare necesse est! Hajózni muszáj! Mi csak annyit teszünk hozzá: nyerni se rossz!

Részletek itt találhatók a versennyel kapcsolatban. Jelentkezés ugyanitt.

Kövessen minket FacebookonInstagramonLinkedinen