Új bérlő a Máriássy Házban

A debreceni székhelyű Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft. korábban több lokáción végezte tevékenységét Budapesten, azonban összevont irodájuk júliustól a Máriássy Ház modern irodaépületében található. A második negyedéves ügylet során az Eston International képviselte a bérbeadót. A megfelelő igények beazonosítását követően mindössze 3 hónap alatt sikerült leszállítani a megfelelő irodamegoldást a Trans-Sped részére. A cég bővülő […]

A debreceni székhelyű Trans-Sped Logisztikai Szolgáltató Központ Kft. korábban több lokáción végezte tevékenységét Budapesten, azonban összevont irodájuk júliustól a Máriássy Ház modern irodaépületében található. A második negyedéves ügylet során az Eston International képviselte a bérbeadót. A megfelelő igények beazonosítását követően mindössze 3 hónap alatt sikerült leszállítani a megfelelő irodamegoldást a Trans-Sped részére.

A cég bővülő ügyfélkörét egy olyan professzionális környezetben kívánta kiszolgálni, amely modern megjelenése mellett könnyű megközelíthetőséggel is rendelkezik, különös tekintettel a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérhez való közelségre.

Salamon Adorján, az Eston International Zrt. vezérigazgatója szerint: „Az igények megértése, az aktuális irodakínálat pontos ismerete és a szakértői hozzáállás a kulcsa a sikeres gyors tranzakciónak. 20 év ingatlanpiaci tapasztalattal a hátunk mögött büszke vagyok arra, hogy továbbra is ilyen jó ügynöki csapat dolgozik az Estonnál és nem számít egyedi esetnek egy ilyen gyors lefutású iroda bérbeadás.”

A Máriássy Ház A-kategóriás irodaépületei a IX. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Rákóczi híd pesti lábánál találhatóak. Az irodakomplexum egyik fele egy hajdani klasszikus csarnok, ma egyedi atmoszférával rendelkező loft irodaház, másik épülete pedig egy a legkorszerűbb technikai megoldásokat kínáló modern irodaépület. A házak a hagyományos irodai funkciókon kívül back-office, call-center és kereskedelmi funkcióra is alkalmasak. Az épületek autóval és tömegközlekedési eszközökkel mind a Belvárosból, mind a fővárosi peremkerületeiből, mind pedig – a Rákóczi hídon keresztül – a budai oldalról könnyen elérhetők.

SOCIAL BOX