A CTP vezérigazgatója az év legjobb vezetője

„Nagy örömmel veszem át a díjat, amely személy szerint nekem és a CTP számára is egyaránt sokat jelent. Vezető pozíciónk ismételt elismerése azt jelenti, hogy kivívtuk a szakma tartós bizalmát, tiszteletét és támogatását, amit ezúton is szeretnék megköszönni Önöknek” – nyilatkozta Remon Vos, a CTP Invest vezérigazgatója. A Best of the Best 2016 CIJ Awards Europe-ra […]

„Nagy örömmel veszem át a díjat, amely személy szerint nekem és a CTP számára is egyaránt sokat jelent. Vezető pozíciónk ismételt elismerése azt jelenti, hogy kivívtuk a szakma tartós bizalmát, tiszteletét és támogatását, amit ezúton is szeretnék megköszönni Önöknek” – nyilatkozta Remon Vos, a CTP Invest vezérigazgatója. A Best of the Best 2016 CIJ Awards Europe-ra olyan lezárt projektekkel lehet nevezni, amelyek saját kategóriájuk legjobbjai voltak Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Romániában. „Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 13 évben 29 díjat nyertünk az ingatlanszektorban a CIJ-től és hozzá hasonló partnerektől. Nagy megtiszteltetés, hogy az idén is a díjazottak között lehetünk” – tette hozzá Remon.

A CIJ Awards Europe az előző évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó projekteket, vállalatokat és szakembereket díjazza. Az elismerést a közép-kelet-európai régió legjelentősebb ingatlanpiaci konferenciáján, a CEDEM-en adták át. Az eseményt a világ legnagyobb ingatlanpiaci szereplőinek részvételével idén tizenhetedik alkalommal rendezték meg. A CIJ Awards Europe a legrangosabb szakmai díj a kereskedelmi ingatlanpiacon. Különleges nevezési rendszere során minden egyes pályázatot több mint ezer kereskedelmi ingatlanpiaci szakember értékel Európa több országában.

SOCIAL BOX