A Dome Facility az élvonalban! Új európai ingatlanüzemeltetési szövetség alakult

A szervezet célja, hogy integrált, egységes, testreszabott szolgáltatásokat nyújtson az infrastrukturális és műszaki facility menedzsment és az ahhoz kapcsolódó üzleti területeken az európai piacon működő globális nagyvállalatok számára, ezáltal a 21. század követelményeinek megfelelően még eredményesebbé és versenyképesebbé tegye a tagszervezeteket. A szövetség Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Oroszországban, Görögországban, Romániában és Bulgáriában van jelen, […]

A szervezet célja, hogy integrált, egységes, testreszabott szolgáltatásokat nyújtson az infrastrukturális és műszaki facility menedzsment és az ahhoz kapcsolódó üzleti területeken az európai piacon működő globális nagyvállalatok számára, ezáltal a 21. század követelményeinek megfelelően még eredményesebbé és versenyképesebbé tegye a tagszervezeteket.

A szövetség Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Oroszországban, Görögországban, Romániában és Bulgáriában van jelen, az alábbi cégek a tagjai: Dome Facility Services Group, M2C GROUP,  Manifest, Serapis Integrated Facility Management Services és a Mundus Services. Partnereik között a világ vezető vállalatai is megtalálhatók, többek között a Bosch, a CPI, a CA Immo, az Unicredit, a Nokia vagy éppen az Audi.

„A koncepció hátterében az az ötlet áll, hogy a közös vállalati tudásbázis segítségével – globális szemlélettel – olyan egységes és minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, amely hozzáadott értéket jelent mind helyi, mind regionális szinten, kiaknázva az ebben rejlő szinergiákat“ – mondja Décsi Gábor MRICS, a Dome Facility Services Group ügyvezető partnere.

A hazai tagvállalat az egyik legdinamikusabban növekvő magyar tulajdonú facility management cég, amely komplex szolgáltatásokat nyújt partnereinek, hiszen a létesítménygazdálkodás mellett fit-out tevékenységgel és energetikai tanácsadással is foglalkozik, vagyis az üzemeltetés mellett a korszerűsítési, versenyképesség-növelő tevékenységekben is ügyfelei szakértője. A sikereit jól jelzi, hogy 2014-ben elnyerte Az Év Üzemeltetője díjat is.

Az összesen több mint 1000 munkavállalót foglalkoztató és több mint 10 millió négyzetméternyi ingatlant üzemeltető regionális szövetség minden tagja hosszú évek óta van jelen a régiós országok piacain és széles körű tapasztalattal rendelkezik minden szektorban. A tagszervezetek szakmai felkészültsége és kvalifikált munkaszervezetei képessé teszik a szövetséget arra, hogy az európai létesítménygazdálkodási piacon meghatározó szerepet töltsön be.

Nem véletlen a szervezet elnevezése, hiszen a 21stFM jelzi, hogy a szövetség a 21. század ingatlanpiaci kihívásainak kíván sikeresen megfelelni, vagyis globális megközelítéssel, mégis személyre szabottan a helyi viszonyokat figyelembe véve integrált, magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a partnereinek. A 21stFM és a tagvállalatok stratégiai szemlélete és világszínvonalú know-how-ja elősegíti a kezelt ingatlanok hosszú távon sikeres gazdálkodását és pozitív jövőképét.

„A víziónk az, hogy az ügyfeleink hosszú távú stratégiai partnerévé váljunk, és a szolgáltatásnyújtás során a fenntarthatóság és a kölcsönösen előnyös együttműködés elvei mentén biztosítsuk számukra a hatékonyságot, a megbízhatóságot, a legjobb gyakorlatot és a folyamatos innovatív fejlesztést“ – teszi hozzá Décsi Gábor.

További információk az alábbi elérhetőségeken:

Kurta Kinga

Üzletfejlesztési igazgató

+36 70 454 4544

kurta.kinga@domefsg.hu

Dome Facility Services Group Kft.

sales@domefsg.hu

www.21stfm.com

SOCIAL BOX