Az OTP lett az év bankja 2016-ban

A Mastercard versenyén kilenc kategóriában indulhattak a bankok, 79 pályázat érkezett 13 pénzintézettől. Közel hatvan zsűritag vett részt a pályázatok értékelésében, a verseny honlapján megjelent videókra több mint tízezer szavazat érkezett. “Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze” kategóriában a CIB Bank lett az első 2016-ban indult mobilalkalmazásával, amely számos funkcióval – például QR kódos […]

A Mastercard versenyén kilenc kategóriában indulhattak a bankok, 79 pályázat érkezett 13 pénzintézettől. Közel hatvan zsűritag vett részt a pályázatok értékelésében, a verseny honlapján megjelent videókra több mint tízezer szavazat érkezett. “Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze” kategóriában a CIB Bank lett az első 2016-ban indult mobilalkalmazásával, amely számos funkcióval – például QR kódos regisztrációval, ujjlenyomatos belépéssel és aláírással, grafikus egyenleg-, számla- és kártyatörténettel – segíti az ügyfeleket.

“Az év lakossági hitelterméke” kategóriát a MagNet Bank nyerte a Mentor Közösségi Hitellel, egyben övé lett “Az év társadalmilag felelős bankja” cím is megosztva az OTP Bankkal. “Az év lakossági megtakarítási terméke” a K&H Bank-é tervező megtakarítási számlája elismeréseként. “Az év lakossági számlacsomagja” a GRÁNIT Bank Digitális számlacsomagja lett, és ez a bank érdemelte ki “Az év leginnovatívabb bankja” díjat is.

“Az év bankára” Kovács Antal, az OTP Jelzálogbank igazgatóságának elnöke lett, e kategória győztesét a bankárok választják. A Magyarországon működő kereskedelmi bankok versenyén indulni kívánó pénzintézetek a www.evbankja.hu honlapon pályázhattak, illetve a Mastercard által felkért független, szakmai zsűri tagjai is itt értékelhették a szakmai pályázatokat.

SOCIAL BOX