Rekordot döntött Az Év Irodája! Jöhet a szavazás!

Az immár hetedik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny minden eddigi rekordot megdöntött, hiszen a hét kategóriában összesen százharminchat nevezés érkezett. A névadó kategóriában különösen nagy versenyre van kilátás, hiszen összesen 63 irodát neveztek be, amelyek a legkülönbözőbb tevékenységet végző cégeket képviselik vidéken és Budapesten. Emellett a fellendülő ingatlanpiac fantasztikus projektekkel és épületekkel gazdagítja Magyarországot, […]

Az immár hetedik alkalommal kiírt Az Év Irodája verseny minden eddigi rekordot megdöntött, hiszen a hét kategóriában összesen százharminchat nevezés érkezett. A névadó kategóriában különösen nagy versenyre van kilátás, hiszen összesen 63 irodát neveztek be, amelyek a legkülönbözőbb tevékenységet végző cégeket képviselik vidéken és Budapesten. Emellett a fellendülő ingatlanpiac fantasztikus projektekkel és épületekkel gazdagítja Magyarországot, amelyet a verseny kiválóan reprezentál. De immár hagyományosan a piacon dolgozó szakembereket is díjazzák a szervezők, így az ingatlanok mellett a nagybetűs ember is megmérettetik.

A nagy népszerűségből is jól látszik, hogy az ingatlan.com és az iroda.hu közös vállalkozása, Az Év Irodája verseny a hazai gazdasági élet hiteles tükörképe, hiszen szinte minden pozitív folyamat és trend megjelenik a megmérettetésen, a kiváló irodák, ingatlanok és szakemberek láthatóvá teszik, ahogy ismét gyarapodik a hazai vállalati szféra, a sokszínűség és a formagazdagság pedig a cégeket és a szakembereket egyaránt dicséri.

Az Év Irodája versenyen már természetes, hogy mindenki versenyképes munkahelyet akar teremteni az alkalmazottainak, idén pedig előtérbe került a well-being és a munkáltatói márkaépítés. Vagyis évről évre láthatjuk, hogyan alakul, fejlődik a magyar munkaerőpiac, hogyan illeszkedik a nemzetközi gazdasági élet vérkeringésébe, hogyan képes a globális versenyben a hazai céges kultúra az elsők közé kerülni.

„A pályázó cégek együtt „élnek” a nemzetközi trendekkel, a hazánkban működő vállalkozások folyamatosan fejlesztik a munkatereiket. Az elmúlt években elnyert tapasztalatok jó alapot biztosítanak arra, hogy az új munkahelyek elérjék a világszínvonalat. A versenyen minden évben kitapinthatók az aktuális trendek, amelyek meghatározzák és alakítják a piacot. Idén a well-being és a munkáltatói márkaépítés a meghatározó stratégiai elemek az irodakialakítás során, szinte minden e kulcstényezők körül forog” – mondja Kalmár Zoltán, az ingatlan.com csoport üzletágvezetője és a verseny alapítója.

A nevezési határidő lezárultával december 13-án kezdődik a közönségszavazás, hiszen a verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. A közönségszavazás után egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat. A végső sorrend a nevezőktől bekért további pályázati anyagok és a személyes bejárások után alakul ki. A verseny fénypontja pedig a Várkert Bazárban 2017. február 2-án megrendezésre kerülő VII. Díjátadó Gála, amely a rekordszámú pályázatokat tekintve a hazai ingatlanszakma  igazi ünnepe lesz, és a szervezők várakozása szerint minden eddigi részvételi rekordot megdönt majd.

SOCIAL BOX