A Kinnarps House egyedi világa

A Kinnarps 1300 négyzetméteren alakította ki Váci úti főhadiszállását, mely egyszerre bemutatóteremként, irodatérként és konferenciaközpontként is működik. „Formabontót alkotni hazai pályán nem nehéz feladat, 3 funkciót egy térbe integrálni és aktivitás alapú munkavégzésre váltani már annál izgalmasabb kihívás.” A irodatrendek terén igen csak jól tájékozott csapat az aktív, flexibilis munkavégzésre helyezte a hangsúlyt, ehhez igazodva álmodták […]

A Kinnarps 1300 négyzetméteren alakította ki Váci úti főhadiszállását, mely egyszerre bemutatóteremként, irodatérként és konferenciaközpontként is működik. „Formabontót alkotni hazai pályán nem nehéz feladat, 3 funkciót egy térbe integrálni és aktivitás alapú munkavégzésre váltani már annál izgalmasabb kihívás.” A irodatrendek terén igen csak jól tájékozott csapat az aktív, flexibilis munkavégzésre helyezte a hangsúlyt, ehhez igazodva álmodták meg az új irodabelsőt is. Minden tér igény szerint változtatható, a berendezés bármely eseményhez alkalmazkodik. Acél az volt, hogy az iroda idomuljon a dolgozói igényekhez, ne pedig a munkatársak az irodához – így a kollégák hatékonyan és inspirálóan végezhetik munkájukat. A flexibilisen alakítható bemutatóterem mellett fix és szabadon elfoglalható munkaállomásokat, és állítható magasságú asztalokat helyeztek el a még rugalmasabb munkavégzés érdekében.

Gömbölyű formák, kellemes pasztellszínek, újrahasznosított, környezetbarát anyagok, élőnövények és mohafal jellemzik a teret. A letisztult svéd dizájn tökéletes kiegészítői a finom rózsaarany díszítőelemek és a LUMAS Budapest fotóművészeti galéria kortárs alkotásai, melyek még egyedibbé teszik az iroda arculatát. A terek nyugalmáról és megfelelő zajszintjéről hangelnyelő paravánok, hangszigetelt beszélgetőbokszok és falra szerelt akusztikai panelek gondoskodnak. A változatos világítótestek nemcsak hangulati- és díszítőelemek (bár nagyon esztétikusak), hanem a belógó fényforrások segítik a kollégák koncentrációját. Az esztétikailag és vizuálisan is igényesen megkomponált belső terek visszaadják a cég „Better at work” filozófiáját, és egyben inspirálják a dolgozókat.

 

Az Év Irodája verseny nevezések itt érhetőek elezen a linken pedig a versennyel kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható.

SOCIAL BOX